Έκανε τατουάζ όλα τα ιατρικά εργαλεία που τον έσωσαν!

Τις απίστευτες φωτογραφίες με τα ιατρικά εργαλεία αποτυπωμένα στο σώμα του νεαρού…
Ματ, δημοσίευσε το βρετανικό vice.com.

 Ο νεαρός, αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας από 5 ετών, όταν διαγνώστηκε ότι πάσχει από διαβήτη. Για μεγάλο χρονικό διάστημα μπαινόβγαινε με την οικογένειά του σε διάφορα νοσοκομεία.

“Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να αποκτήσω μια πιο στενή σχέση με το χώρο και να… εθιστώ τρόπον τινά στα ιατρικά εργαλεία, τα οποία έτσι κι αλλιώς μου άρεσαν”, λέει ο ίδιος.

Μεγαλώνοντας, το πρόβλημά του αντιμετωπίστηκε με επιτυχία. Ως ενήλικας, πλέον, αποφάσισε να αποτίσει ένα είδος φόρου τιμής στα εργαλεία που του έσωσαν τη ζωή και τον βοήθησαν να συνέλθει.

“Ξεκίνησα σιγά σιγά, κάνοντας πρώτα το… διαβητικό τατουάζ σε εμφανέστατο σημείο στο σώμα μου, με σκοπό να γνωρίζουν όλοι το πρόβλημά μου!”, λέει χαρακτηριστικά.

Στη συνέχεια, ακολούθησε ένα πιεσόμετρο, ένα στηθοσκόπιο, μια μάσκα οξυγόνου, ένα νυστέρι, μια σύριγγα, γάντια λατέξ, χειρουργικά ράμματα, ένα αντανακλαστικό σφυρί, ένα ωτοσκόπιο και, τελευταία, ένα ηλεκτρικό τρυπάνι κρανίου… Τώρα ετοιμάζομαι να… χτυπήσω στο άλλο πόδι την ακτινογραφία που είχα βγάλει στη λεκάνη μου”.

Οι φίλοι και οι γνωστοί του, παρότι παραξενεύτηκαν με την απόφαση του Ματ, συμφωνούν στο εξής: “Έχει μετατρέψει το σώμα του σε ένα εκπληκτικό… ιατρικό ερμάριο, πλήρως εξοπλισμένο και πανέτοιμο για την αντιμετώπιση κάθε έκτακτης ανάγκης”!

Πηγή: kamikazi.info

Share

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.