Έρχονται οι 1101 μαζί με τον Βαρουφάκη – Τι είναι αυτοί ; Κανείς δεν ξέρει

Resizer.ashx-2Ένα βίντεο-«αίνιγμα» έχει ανέβει στο youtube  για τους «1101» που «έρχονται στην Ελλάδα» την 1η Νοέμβρη, ενώ υπάρχει και σχετική ιστοσελίδα στο διαδίκτυο (1101.gr)   χωρίς κανείς άλλος προς το παρόν να γνωρίζει λεπτομέρειες για το περί τίνος πρόκειται. 

Το βίντεο θυμίζει λόγω του  «έρχονται» διαφημιστικό τρέιλερ  ταινίας ή τηλεοπτικού σίριαλ (ειδικά αν σκεφθεί κανείς ότι στα πρόσωπα που απεικονίζονται υπάρχει και αυτό του ηθοποιού Κλέωνα  Γρηγοριάδη)  όμως ανάμεσα στα υπόλοιπα πρόσωπα  που εναλλάσσονται περιλαμβάνεται και αυτό του  … Γιάνη Βαρουφάκη! 

Το ίδιο βίντεο υπόσχεται επίσης ότι οι  1101 θα αλλάξουν τα πάντα στην κοινωνία, στην πληροφορία, στην Ιστορία και στη Δημοκρατία! Αυτό που μένει να φανεί είναι αν πρόκειται για μία πολύ έξυπνη καμπάνια ή αν πρόκειται για  πολιτική κίνηση ή και νέο κόμμα, όπως αρκετοί πιστεύουν. 

Οι  φήμες πάντως που  ήθελαν τον πρώην Υπουργό Οικονομικών να κατεβαίνει με δικό του κόμμα στις τελευταίες εκλογές  δεν επιβεβαιώθηκαν και ο Γ. Βαρουφάκης περιορίσθηκε σε «διακριτική» στήριξη της ΛΑΕ. Είναι αλήθεια όμως ότι πολλοί θεωρούν ότι είναι θέμα χρόνου να εκδηλώσει τις πολιτικές φιλοδοξίες του.

Τι δήλωσε ένας από τους  1.101 στο Star 

Ανάμεσα στους 1.101 που θα αλλάξουν τον κόσμο, είναι εκτός από Γ. Βαρουφάκη και Κλ. Γρηγοριάδη και ο δημοσιογράφος Κώστας Εφήμερος ο οποίος μίλησε στο ρεπορτάζ που μετέδωσε το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, σχετικά με το  αν πρόκειται για αναγγελία της ευρωπαϊκής κίνησης για την οποία είχε μιλήσει ο πρώην υπουργός προεκλογικά.

«Δεν μπορώ να σας πω τίποτα, καθώς υπάρχει συμφωνία εμπιστευτικότητας. Καθώς θα περνούν οι ημέρες, θα δείτε ότι θα βγουν κι άλλα τέτοια τρέιλερ που θα δείτε ότι θα αλλάζουν οι άνθρωποι που εμφανίζονται εκεί και θα αρχίσετε να παίρνετε πληροφορίες» δήλωσε ο κ. Εφήμερος. Όπως πρόσθεσε «έχει  ένα νόημα όλο αυτό, υπάρχει μια συγκεκριμένη πολιτική. Η μουσική είναι επική, γιατί πραγματικά πιστεύουμε ότι θα βοηθήσει στο να γίνει μια αλλαγή»

Για το εάν αυτά τα 1.101 άτομα είναι μόνο Έλληνες απάντησε: «Όχι, στο επόμενο θα δείτε ότι δεν είναι μόνο Έλληνες. Θα δείτε τουλάχιστον ένα Βρετανό πολύ σύντομα, πολύ γνωστό». 

Το video πάντως είναι μια παραλλαγή του τρέιλερ της γνωστής αμερικανικής σειράς «4.400» , όπου άνθρωποι από έναν άλλον κόσμο έρχονται να σώσουν τον πλανήτη.

Πηγή: star.gr

Share

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.