Έστειλε σε φίλη της τον λογαριασμό για τη δεξίωση επειδή δεν ενημέρωσε ότι δεν θα πάει στον γάμο της

logariasmos-gamou-2Γαμπρός και νύφη έστειλαν… ραβασάκι για να πληρώσουν σε όσους καλεσμένους δεν πήγαν στη δεξίωση χωρίς να ειδοποιήσουν !!!
Ακόμη απορεί μια γυναίκα από τη Μινεσότα από το σημείωμα που έλαβε από φίλη της, μετά το γάμο της.

Σύμφωνα με τη Daily Mail, η γυναίκα είναι άκρως εξοργισμένη από το… ραβασάκι με το λογαριασμό των 67 ευρώ που έλαβε για να πληρώσει επειδή δεν πήγε στο γάμο της φίλης της.

Η Τζέσικα Μπέικερ ετοιμαζόταν να πάει στο γάμο της φίλης της όταν της τηλεφώνησε η μητέρα της και της είπε ότι κάτι συνέβη και δεν μπορεί να φυλάξει άλλο τα παιδιά της. Αμέσως έφυγε με τον άνδρα της και πήγαν στο πατρικό της για να πάρουν τα παιδιά τους, με τα οποία επέστρεψαν μαζί στο σπίτι τους. Φυσικά δεν πήγαν στο γάμο της φίλης της.

Λίγες ημέρες αργότερα, όμως, έλαβε ένα σημείωμα από τη φίλη της στο οποίο της έλεγε ότι εφόσον δεν πήγε στη δεξίωση του γάμου και δεν είχε ενημερώσει ότι δεν θα παραβρεθεί, θα πρέπει να πληρώσει 67 ευρώ.

Η Τζέσικα Μπέικερ ισχυρίζεται τώρα ότι δεν ξέρει ποια είναι η σωστή απάντηση που πρέπει να δώσει στην φίλης της. «Δεν ξέρω τι είναι σωστό να κάνω», λέει.

Πηγή:newsone.gr

Share

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.