Έχετε χρόνο. Δεν έχετε χρήμα. Επενδύστε στο σώμα σας!

Τώρα που έχουμε χρόνο και δεν έχουμε χρήμα τι κάνουμε;
Καλή ερώτηση και είμαι σίγουρη ότι θα την έχετε κάνει κι εσείς στον εαυτό σας. Εγώ όμως θα πω τη δική μου εμπειρία κι εσείς αν θέλετε μοιράζεστε τη δική σας μέσα από τα σχόλια.
Λοιπόν ας το πάμε χρονολογικά. Στην αρχή ως γνωστόν είναι η άρνηση και η αίσθηση ότι έλα μωρέ περίπου στα ίδια είμαστε δεν τρέχει τίποτα που έκλεισαν τα καταστήματα. Έχω αυτά που χρειάζομαι, υπάρχουν τα Super Markets και όσα δεν βρίσκω ή δεν έχω τα παραγγέλνω online.
Τις πρώτες μέρες προσπάθησα να δω θετικά την αλλαγή στον τρόπο ζωής που μας επιβλήθηκε. Φορούσα τα άνετα ρούχα του σπιτιού, από καλλυντικά μόνο κρέμες και άρωμα. Απέκτησα νέα ρουτίνα, νέα ενδιαφέροντα. Είπα στον εαυτό μου ότι για κάποιο λόγο γίνεται όλο αυτό. Άρχισα να γυμνάζομαι τακτικά ( κι εγώ εκπλήσσομαι που το λέω!) απέκτησα όμως και νέες ανάγκες. Διαπίστωσα ότι το κολάν που είχα δεν κάνει για περπάτημα επειδή είναι πολύ ζεστό και δεν αναπνέει όπως τα βαμβακερά, τα αθλητικά παπούτσια μου είναι επώνυμα, έχουν στιλ αλλά είναι λίγο βαριά και σκληρά, τα ρούχα μου γενικά,  παρότι casual δεν ήταν τόσο για άθληση όσο για άνεση. Έτσι με έπεισα ότι είναι απαραίτητο να αγοράσω νέα ρούχα. Μάλλον για να το πω σωστά να επενδύσω στην αλλαγή μου, να μου δώσω ένα κίνητρο για να γυμναστώ με ανυπομονησία, όχι σαν αγγαρεία. Νέα έξοδα λοιπόν για να τονώσω τη διάθεσή μου αλλά τα έσοδα να παραμένουν στο μηδέν. Ευτυχώς υπήρχε άφθονος ελεύθερος χρόνος. Έτσι μου προέκυψε άθελά μου η εφαρμογή του γνωστού ρητού “ο χρόνος είναι χρήμα”. Ανακάλυψα ότι μπορώ να αγοράσω ακριβώς τα ίδια επώνυμα brands που μου άρεσαν πολύ φθηνότερα. Κι επειδή οι καιροί είναι δύσκολοι και είναι καλό να μοιραζόμαστε τη γνώση ρίξτε κι εσείς μια ματιά μήπως βρείτε κάτι που να σας αρέσει με τιμές που ξεκινούν πολύ χαμηλά και εκπτώσεις που φτάνουν ακόμα και στο 70%!Share

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.