Ακούστε το προφητικό τραγούδι !!!! Τιμοκατάλογος ανθρώπινων οργάνων στη Βουλή!

[youtube=https://www.youtube.com/watch?v=Zv-2N3V9HTo]

Σοκ έχει προκαλέσει ένας φρικιαστικός τιμοκατάλογος ανθρωπίνων οργάνων τον οποίο κατέθεσαν στη Βουλή οι βουλευτές των Ανεξάρτητων Ελλήνων Γιάννης Δημαράς και Γαβριήλ Αβραμίδης.

Οι δύο βουλευτές επικαλέστηκαν στοιχεία από το επιστημονικό portal Medical Transcription και ζήτησαν από τον υπουργό Υγείας Ανδρέα Λυκουρέντζο να λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για «να μην μετατραπεί η Ελλάδα σε αποθήκη διαθέσιμων ανθρώπινων ανταλλακτικών».Οι δύο βουλευτές επικαλούνται στοιχεία από «το επιστημονικό portal Medical Transcription» σύμφωνα με τα οποία «ένας νέος ώμος κοστίζει 500 δολάρια.

Πιο αναλυτικά, ο «τιμοκατάλογος» έχει ως εξής:

Ζεύγος μάτια: $ 1.525

Κρανίο: $ 607

Κρανίο με δόντια: $ 1.200

Ώμος: $ 500

Χέρι και Αντιβράχιο: $ 385

Μισό λίτρο αίματος: $ 337

Σπλήνα: $ 508

Στομάχι: $ 508

Λεπτό Έντερο: $ 2.519

Νεφρά: $ 262.000

Χοληδόχος κύστη: $ 1.219

Δέρμα: $ 10 ανά τετραγωνική ίντσα

Στεφανιαία: $ 1.525

Καρδιά: $ 119.000

Ήπαρ: $ 157.000

Επιπροσθέτως, οι Γιάννη Δημαράς και Γαβριήλ Αβραμίδης εξηγούν ότι ο νόμος της κυβέρνησης Παπανδρέου «με τον οποίο ρυθμίζονται οι γενικές αρχές και οι προϋποθέσεις αφαίρεσης οργάνων από ζώντες και θανόντες ανθρώπους με σκοπό τη μεταμόσχευση… προκαλεί αμφισβήτηση και αφήνει υποψίες σε έναν τόσο ευαίσθητο τομέα» και προσθέτουν «η Ελλάδα μετατρέπεται εν αγνοία της πλειοψηφίας των πολιτών σε τροφοδότη χώρα οργάνων και ανθρώπινων ιστών για όλο τον πλανήτη».

 

Share

2 Comments on Ακούστε το προφητικό τραγούδι !!!! Τιμοκατάλογος ανθρώπινων οργάνων στη Βουλή!

  1. 2 πράγματα να υπολογίσουμε για να μην μας ρίξουν. Πρώτον μήπως συμφέρει περισσότερο να αγοράσουμε έναν ολόκληρο άνθρωπο και δεύτερον μήπως παίζει ρόλο το βάρος του ανταλλακτικού, δεν είναι το ίδιο ένα πόδι 10 κιλών με ένα 30 κιλών.

  2. ΘΑ ΤΟ ΔΟΥΜΕ ΚΙ ΑΥΤΟ ΑΦΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΞ ΟΡΙΣΜΟΥ ΔΟΤΕΣ ΟΡΓΑΝΩΝ. ΟΣΟ ΚΟΙΜΟΜΑΣΤΕ ΤΟΣΟ ΜΑΣ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΟΝΤΑΙ. ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΟΥΜΕ

Leave a Reply

Your email address will not be published.