Αναλαμβάνει Αν. Υπουργός Τουρισμού η Άλκηστις Πρωτοψάλτη;

Άλκηστις Πρωτοψάλτη
Εδώ και λίγες ώρες κυκλοφορεί η είδηση ότι η Άλκηστις Πρωτοψάλτη θα είναι εκείνη που θα αναλάβει στην  υπηρεσιακή κυβέρνηση το Υπουργείο Τουρισμού και θα ορκιστεί αύριο μαζί με τα υπόλοιπα μέλη. Συγκεκριμένα η τραγουδίστρια θα αναλάβει τη θέση της Αναπληρώτριας Υπουργού Τουρισμού.

Σύμφωνα με πληροφορίες του TheTOC.gr η διακεκριμένη καλλιτέχνιδα έλαβε το τηλεφώνημα του Προέδρου της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλου, ο οποίος της πρότεινε την ανάληψη της θέσης. Η Άλκηστη Πρωτοψάλτη , αν και καλωσόρισε την πρόταση, δεν θέλει να κάνει καμία δήλωση -και σε αυτό το κλίμα κινείται και η δισκογραφική εταιρία Heaven στην οποία ανήκει. Μάλιστα, δεν είναι λίγοι εκείνοι που αναζητούν τη μάνατζέρ της Τόνια Δραγούνη, ώστε να τους επιβεβαιώσει το γεγονός.

Πάντως, η Άλκηστις Πρωτοψάλτη θα είναι η πρώτη υπουργός που… θα πει κι ένα τραγούδι, αφού μετά την ορκωμοσία της την Παρασκευή , ακολουθεί το Σάββατο 29 Αυγούστου συναυλία της στον Τύμβο Μαραθώνα, με ελεύθερη είσοδο τη νύχτα της πανσελήνου, κατόπιν συνεργασίας της με τον Δήμαρχο Ηλία Ψινάκη.

 

 

Share

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.