Αυτή είναι η φωνή από το «Πουλάκι Τσίου»! Η 28χρονη ηθοποιός, τραγουδίστρια, θεατρική σκηνοθέτης, ραδιοφωνική παραγωγός

Αυτή είναι η φωνή από το «Πουλάκι Τσίου»!Το «Πουλάκι Τσίου» σαρώνει στο youtube…

Ήρθε η ώρα να γνωρίσουμε και την φωνή αυτού του τραγουδιού!

Το πουλάκι όπως και η γατούλα, το σκυλάκι, ακόμη και το τρακτέρ που το κυνηγάει («Βρουμ»!), αλλά δεν είναι ελληνική ιδέα, αλλά εισαγόμενη από την Ιταλία.

Από τον Ιούλιο, το εν λόγω πουλί κάνει καριέρα στα ιταλικά ερτζιανά και στα ηλεκτρονικά μέσα και έχει δεχτεί πάνω από 80 εκατ. χτυπήματα στο YouTube ως «Il Pulcino Pio»!

Ποια είναι όμως η γλυκιά φωνή του;

Η 28χρονη ηθοποιός, τραγουδίστρια, θεατρική σκηνοθέτης, ραδιοφωνική παραγωγός, Μοργκάνα Τζοβανέτι από τη Ρώμη είναι και το δηλώνει απερίφραστα στις συνεντεύξεις της: «Εγώ είμαι το Πουλάκι Τσίου!».

Η Μοργκάνα από το 1991 θεωρείτο στην Ιταλία ως το παιδί-θαύμα στην εξαιρετικά επιτυχημένη σειρά τηλεοπτικής σάτιρας του Πιερ Φραντσέσκο Πινιτόρε «Bagaglino». Είχε το ταλέντο να τραγουδά με παράξενες φωνές, συγκινώντας το τηλεοπτικό κοινό. Η «μικρή μίμος», γιατί και έτσι την αποκαλούσαν, δοκίμαζε από μικρή αυτή την παράξενη φωνή (που ακούγεται στο «Il Pulcino Pio»), δοκιμάζοντάς τη στο σουξέ του 1968 «Stasera mi butto», που έγινε γνωστό από την τηλεοπτική εκπομπή η οποία είχε γοητεύσει και τους Έλληνες τηλεθεατές «Canzonissima».

Η ιδέα και η κατάλληλη καρτουνίστικη φωνή της Μοργκάνα έκαναν το «πουλάκι τσίου» από τα μέσα του περασμένου Ιουλίου, μανία στην Ιταλία! Το τραγούδι σκαρφάλωσε στην κορυφή των charts τον Αύγουστο, ενώ μάχες δίνονται στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης μεταξύ οπαδών του και φανατικών εχθρών του!

Πηγή: newsbomb.gr

Share

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.