Αυτό ήταν! Αποφυλακίζεται η Βίκυ Σταμάτη

imageΑποφυλακίζεται μετά απο απόφαση του Πενταμελούς Εφετείου Κακουργημάτων η σύζυγος του πρωην υπουργού Ακη Τσοχαρζόπουλου η οποία είχε υποβάλλει σχετικό αίτημα για αντικατάσταση της προσωρινής της κράτησης με περιοριστικούς όρους.

Το δικαστήριο έκανε δεκτό το αίτημά της με αποτέλεσμα η Βίκυ Σταμάτη να αποφυλακιστεί μετά 3,5 χρόνια, καθως προφυλακίστηκε τον Απρίλιο του 2012 και στη συνέχεια καταδικαστηκε για την υπόθεση με τις μίζες των εξοπλιστικών.

Οι περιοριστικοί όροι που της επιβλήθηκαν είναι απαγόρευση εξόδου, τρεις φορές εμφάνιση τον μήνα στο αστυνομικό τμήμα, παράδοση διαβατηρίου και 70 χιλιάδες ευρώ εγγύηση. Για το ποσό αυτό υπήρξε αντίδραση απο την ίδια και τους συνηγόρους της, το δικαστήριο τελικώς το μείωσε σε 50 και αναμένεται να δώσει και προθεσμία για την καταβολή του. Λίγο νωρίτερα δεκτό έγινε και απο τον εισαγγελέα της έδρας το αίτημα της για αποφυλάκιση.

Η Βίκυ Σταμάτη που εκτίει ποινή πολυετούς κάθειρξης έχει ζητήσει πολλές φορές ως σήμερα την αντικατάσταση της προσωρινής της κράτησης αλλά τα αιτήματά της δεν ειχαν γίνει δεκτά.

Share

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.