Γενέθλια έχει σήμερα ο Αντώνης Σαμαράς

Γενέθλια έχει σήμερα ο Αντώνης Σαμαράς (γεννημένος στις 23 Μαΐου 1951 στην Αθήνα) είναι Έλληνας πολιτικός, βουλευτής Μεσσηνίας και πρόεδρος του κόμματος της Νέας Δημοκρατίας από το Νοέμβριο του 2009.

Τι να του ευχηθούμε; Τι να του χαρίσουμε;

Οι εκλογές έρχονται…..

Share

3 Comments

  1. Εύχομαι, στόν κ. ΑΝΤΩΝΗ ΣΑΜΑΡΑ!!!!! ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΑ ΓΕΝΕΘΛΙΑ!!!!!!! νά έχει καλή ΥΓΕΙΑ, καί η Ν.Δ νά έχει ΑΥΤΟΔΥΝΑΜΙΑ στίς εκλογές……ΠΟΛΥΧΡΟΝΟΣ , μέ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΟΦΙΑ, ΠΟΥ ΝΑ ΧΑΡΙΖΕΙ .. ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ καί ΑΣΦΑΛΕΙΑ στην ΕΛΛΑΔΑ καί ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ!!! ΕΥΧΟΜΑΙ, ΝΑ ΓΙΝΕΙ Ο” ΕΝΩΤΙΚΟΣ ΚΡΙΚΟΣ” ΟΛΩΝ ΜΑΣ…ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΟΛΩΝ ΜΑΣ!!!!! ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!!!!!!!!!!!!!

  2. Κ.ΑΝΤΩΝΗ ΣΑΜΑΡΑ, ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΙ Ο,ΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΓΙΑ ΤΑ ΓΕΝΝΕΘΛΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΙΑ!!!!!!!!!! ΕΠΙΣΗΣ ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΙ Η ΝΔ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΗΝ ΑΥΤΟΔΥΝΑΜΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΕΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΑΝΕΤΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΥΠΟΣΧΕΘΗΚΑΤΕ. ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΙΚΕΣ ΛΙΣΤΕΣ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΒΑΛΕΤΕ ΤΟΥΣ ΚΑΛΥΤΕΡΟΥΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΜΕ ΛΟΓΙΑ Η ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΟΥΣ ΕΚΑΝΑΝ ΚΑΚΚΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΟΜΜΑ ΑΛΛΑ ΚΥΡΙΩΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. Ο ΕΝΑΣ ΗΤΑΝ ΣΤΗΝ Α΄ΑΘΗΝΑΣ ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΠΟΙΟΝ ΕΝΝΟΩ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΒΑΛΕΤΕ ΠΟΙΟ ΑΞΙΟΥΣ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΜΠΛΕ Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΛΛΑ ΜΕ ΥΨΗΛΑ ΣΑΣ ΠΟΣΟΣΤΑ!!!!!!!

  3. ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΝΑ ΤΑ 1000ΣΕΤΕ. ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΝΙΚΗΣΕΤΕ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΕΤΕ ΤΗΝ ΑΥΤΟΔΥΝΑΜΙΑ.

Leave a Reply

Your email address will not be published.