Γιατί καθυστερεί το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείου Λουτρακίου – Περαχώρας. Η επίσημη απάντηση είναι…

Πολλοί αναρωτιούνται τι γίνεται με το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο και πότε θα αναλάβει τις υποχρεώσεις του ο Δήμος σε σχέση με τα θέματα που αφορούν τις αρμοδιότητες του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου του Λουτρακίου.
Συγκροτήθηκε, Δείτε εδώ το σχετικό άρθρο   στις 27 12 2012 εντάξει και μετά τι;

Τώρα η επίσημη απάντηση της Δημοτικής Αρχής είναι ότι εκκρεμεί υπογραφή αρμόδιου Υπουργού προκειμένου να νομιμοποιηθεί και να ασκήσει επίσημα τα καθήκοντά του το Νομικό Πρόσωπο “Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Λουτρακίου – Περαχώρας” .
Και ενώ ο Υπουργός δεν υπογράφει, η πρώτη συνεδρίαση του Λιμενικού Ταμείου αναβάλλεται από βδομάδα σε βδομάδα.

Σιγά σιγά… όλα θα γίνουν

Τώρα πως γίνεται να εκκρεμεί Υπογραφή Υπουργού τη στιγμή που  σύμφωνα με το Δελτίο Τύπου

“αύριο, Τετάρτη, 14 Μαρτίου 2012 και ώρα 13:00, Ο Γενικός Γραμματέας της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Πελοποννήσου-Δυτικής Ελλάδας-Ιονίου κ. Αποστολόπουλος , έχει καλέσει στη Πάτρα, σε σύσκεψη όλους τους Δημάρχους του νομού που έχουν ιδρύσει Δημοτικά Λιμενικά ταμεία για τη οργάνωση και τη καλύτερη δυνατή λειτουργία τους” ?

Άρα το δικό μας  Δημοτικό Λιμενικό ταμείο θεωρείται υπαρκτό; Τότε γιατί καθυστερεί να συνεδριάσει και να λειτουργήσει;
Αν πάλι είναι σε εκκρεμότητα γιατί να παραστεί ο Δήμαρχος και Πρόεδρος του ΝΠ   “Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Λουτρακίου – Περαχώρας”, αφού επίσημα το Ταμείο δε διίσταται;

Share

1 Comment

  1. Anikanoi! Den mporeite na diaxeiriseite to limeniko tameio olo sas ftaine oi alloi gia thn apotyxia sas! Alla to psari vromaei ap to kefali!

Leave a Reply

Your email address will not be published.