Γιατροί κόλλησαν το κεφάλι του μωρού, του έσωσαν τη ζωή και την υγεία του [Video]

Στιγμιότυπο 2015-10-05, 9.13.49 μ.μ.Ένα Τροχαίο ήταν η αιτία που αυτό το μωρό υπέστη «Εσωτερικό Αποκεφαλισμό»! Σήμερα οι γιατροί κάνουν ένα θαύμα…

Ένα σχεδόν θανατηφόρο ατύχημα δημιούργησε την ανάγκη για να στερεωθεί σωστά το κεφαλάκι στο σώμα από αυτό το μωράκι.
Το παραϊατρικό προσωπικό έσπευσε γρήγορα στη σκηνή του ατυχήματος, και ο μικρός Taylor, μεταφέρθηκε αεροπορικώς στο νοσοκομείο του Brisbane, όπου οι γιατροί πραγματοποίησαν ένα χειρουργείο 6 ωρών όπου πολλοί θεώρησαν ως θαύμα.

Με την ζωή του να διακυβεύεται, ο Dr. Geoff Askin, που αποκαλείται ως ο «Αυστραλιανός νονός της χειρουργικής της σπονδυλικής στήλης», οδήγησε την ομάδα των χειρουργών να αναλάβουν ένα τόσο λεπτό και περίπλοκο χειρουργείο. Χρησιμοποίησαν ένα κομμάτι σύρματος κατά μήκος του πλευρού του Taylor για να επανατοποθετήσουν επιτυχώς τους σπονδύλους του.

Η οικογένεια του Taylor και οι φίλους τους είναι κατενθουσιασμένοι που αναρρώνει τόσο γρήγορα. Για να μπορέσουν να κρατηθούν όλα μαζί, θα πρέπει να φοράει ειδικά μεταλλικά υποστηρικτικά για τις επόμενες εβδομάδες, αλλά θα μπορέσει να έχει μία απόλυτα φυσιολογική ζωή μετά την ανάρρωση. Αυτό που θεωρήθηκε ώς «θαύμα» ήταν που κατάφερε ο Taylor να κρατηθεί στην ζωή.

«Πολλά παιδιά δεν θα μπορούσαν να επιβιώσουν μετά από ένα τέτοιο ατύχημα, και αν το έκαναν μπορεί να μην μπορούσαν να ξαναπερπατήσουν ή να αναπνεύσουν ξανά» είπε ο Askin.

«Ήταν ένα θαύμα», είπε η μητέρα του Taylor.

Δείτε το παρακάτω συγκλονιστικό VIDEO και μοιραστείτε την ιστορία του Taylor μου την οικογένεια και τους φίλους σας.

Πηγή: fanpage.gr

Σύμφωνα με την εφημερίδα «The Sun», ο 16-μηνών Jackson Taylor οδηγήθηκε από την μητέρα του και την 9-χρονη αδερφή του στο νοσοκομείο μετά την σύγκρουση τους με ένα όχημα που πήγαινε με 70 μίλια την ώρα.. Ως αποτέλεσμα της σύγκρουσης, ο Taylor υπέστη «εσωτερικό αποκεφαλισμό» που σημαίνει ότι το κεφάλι του αποκόπηκε από το υπόλοιπο σώμα του.

 

Share

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.