Γνωρίστε το Athens Big Bang Festival – 22 Ιουνίου 2013

ABBF-Final 10.6.13-1Το Athens Big Bang Festival προσκαλεί καλλιτέχνες και κοινό σε μία εναρκτήρια μουσική γιορτή με ανθολογία καλεσμένων, παράλληλες δράσεις, εκπλήξεις, ανακοινώσεις, δρώμενα θεάτρου και χορού που θα γίνει στις 22 Ιουνίου στο Χυτήριο Theatre & Art Cafe.

Το Athens Big Bang Festival απευθύνεται σε καλλιτεχνικές ομάδες, άτομα και κοινωνικούς φορείς (καλλιτέχνες παραστατικών τεχνών, θεάτρου, χορού και performance, μουσικούς, εικαστικούς καλλιτέχνες, κινηματογραφιστές, μελετητές, συγγραφείς, ποιητές, ερευνητές) οι οποίοι επιθυμούν να συμμετέχουν ενεργά στις εκδηλώσεις παρουσιάζοντας το έργο τους στο κοινό. Στόχος του φεστιβάλ είναι να δημιουργηθεί μια σύγχρονη Βιωματική Σκηνή, μια κοινότητα δράσεων και διαλόγου, μέσα από υγιείς και ευγενείς συνεργασίες που θα αναπτυχθούν μεταξύ των καλλιτεχνών.

Το Athens Big Bang Festival είναι το φεστιβάλ που συνδημιουργούν οι ίδιοι οι καλλιτέχνες.

Σας περιμένουμε λοιπόν όλους για να γιορτάσουμε την έναρξη του διαδραστικού και συμμετοχικού Athens Big Bang Festival και να ζήσουμε εκ των έσω την δημιουργία μιας ευρύτερης Βιωματικής Σκηνής με την αμοιβαία και ενεργό συμμετοχή καλλιτεχνών και κοινού.

Athens Big Bang Festival

Συμμετέχουν: Βασιλική Καρακώστα και Δαίμονες των Εγχόρδων, Βασίλης Νούσιας και Απειρωτάν, Αγάπη Παπαμήτσου, Μαριάμ Πρόκου με την ομάδα χορού Liaison, ομάδα Ανάσσα-Γαία, Cyprus International Film Festival, CINE@ART Got Talent Festival και πολλοί άλλοι.

Σάββατο 22 Ιουνίου 2013, 6μμ-1πμ

Χυτήριο Theatre & Art Cafe

Ιερά Οδός 44 (Μετρό Κεραμεικός), τηλ: 210 – 3412313

Γενική είσοδος: 6 ευρώ

Δηλώσεις συμμετοχής: athensbbf@gmail.com

https://sites.google.com/site/athensbigbangfestival/

www.facebook.com/AthensBigBangFestival

Share

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.