Δήλωση Π. Παύλου για την παραίτηση του Προέδρου Γ. Κακαβά. Έχει να κάνει με προσχώρησή του στην παράταξη του Π Παύλου στις ερχόμενες εκλογές;

Π Παύλου για παραίτηση ΚακαβάΣυνομιλήσαμε με τον πρώην Δήμαρχο Λουτρακίου – Περαχώρας κ Π. Παύλου για να μάθουμε την άποψή του σε σχέση  με την παραίτηση του Προέδρου του ΔΣ επειδή ακούσαμε ότι έβαλε το χεράκι του.

Ο πρώην Δήμαρχος θεώρησε την παραίτηση Κακαβά σοβαρότατο πλήγμα για τη Δημοτική Πλειοψηφία, χωρίς να θέλει να υποτιμήσει τους υπόλοιπους.  Έκρινε τον Πρόεδρο αναντικατάστατο για τη Δημοτική Πλειοψηφία και για τη λειτουργία του Δημοτικού Συμβουλίου, όπως τόνισε χαρακτηριστικά.

Αναφερόμενος στον κ Κακαβά είπε ότι κρατούσε ψηλά τον πήχη του Προεδρείου, παρότι ήταν αυστηρός ως όφειλε, ήταν δίκαιος και ξεπέρασε κατά πολύ τις προσδοκίες του.

Ρωτήσαμε για το αν σχετίζεται ο ίδιος με την παραίτηση Κακαβά επειδή ακούγεται ότι ένας από τους λόγους της παραίτησης είναι η αποδέσμευση από την παράταξη «Με τους πολίτες μπροστά » ώστε να μπορεί να προσχωρήσει στην παράταξη του Π. Παύλου, εκεί όπου ανήκει, στις ερχόμενες εκλογές . Ο κ Παύλου αφού διέψευσε κατηγορηματικά οποιαδήποτε ανάμειξή του στο θέμα της παραίτησης, είπε ότι όντως είχαν γίνει συζητήσεις το Πάσχα του 2010 ώστε ο κ Κακαβάς να είναι στο ψηφοδέλτιο του  Συνδυασμού «Αδέσμευτη Δημοτική Κίνηση», αλλά τελικά είχε επιλέξει την παράταξη του Κ Λογοθέτη. Όσο για τις εκλογές που έρχονται είπε ότι είναι νωρίς να μιλάμε για το αν πάει για Δήμαρχος, χωρίς όμως να το διαψεύδει και ανέφερε τους λόγους που θα συνυπολογίσει ώστε να πάρει την απόφαση. Πάντως ο κ Παύλου δήλωσε ότι τρέφει εκτίμηση για τον κ Κακαβά και δεν αποκλείει τίποτα.

Share

4 Comments

  1. Άντε να το δούμε κι αυτό τα 2 μεγάλα κεφάλια να είναι στον ίδιο συνδυασμό! Αρκετά χαραμίστηκε ο κ Πρόεδρος με τους χαζούς καιρός να προσφέρει δίπλα σε κάποιον έξυπνο και να πάει τον τόπο μπροστά !

  2. ΑΦΟΥ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΚΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΣ;

  3. ΤΟ ΘΕΜΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΚΕ, ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ Ο ΚΩΣΤΑΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΑΦΗΣΕ ΣΥΞΥΛΟ. ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΒΑΛΕΙ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ ΑΣΠΡΟΜΑΛΛΗ ΘΑ ΤΟΝ ΠΑΡΕΙ Η ΚΑΤΩ ΒΟΛΤΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΑ

Leave a Reply

Your email address will not be published.