Δείτε το video με τη διαφωνία Γ. Δέδε με τον Π. Παύλου για τα κολονάκια, λίγο πριν ανακοινωθεί ο χαμός του ανθρώπου, η επιμονή του Γ. Δέδε ότι έπραξε ορθά

Ο Αντιδήμαρχος Γ. Δέδες υπερασπίζεται την απόφασή του  να τοποθετήσει και πάλι κολονάκια σε σημεία που απέκλειαν την είσοδο στον πεζόδρομο. Αναφέρεται στο περιστατικό του πνιγμού, λίγο πριν μαθευτεί η θλιβερή έκβαση.
Δείτε παρακάτω τον διάλογο με τον Π.Παύλου που έθιξε το ζήτημα

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=Mm0Xj96pVnY&feature=g-upl]

Ακολουθεί το άρθρο όπως δημοσιεύτηκε χθες με την ανακοίνωση της είδησης και το σχετικό video

Μακάβριο το αποψινό Δημοτικό Συμβούλιο, ανακοίνωσαν θάνατο συμπολίτη μας, που επήλθε την ώρα του Δημοτικού Συμβουλίου. Σε ποιανού τη συνείδηση πέφτει το βάρος;

Ναι είναι πολύ ωραίο να νιώθεις ότι είσαι ισχυρός παρά το νεαρό της ηλικίας σου, αποφασίζεις και διατάσσεις και οι λοιποί υπακούνε ακόμα κι όταν δυσκολεύεις τη ζωή τους, όταν δε βρίσκουν να παρκάρουν για παράδειγμα, άλλο όμως το να δυσκολεύεις τη ζωή κάποιου και άλλο το να ορίζεις τη ζωή κάποιου, εκεί είναι το ηθικό δίλημμα!

Κακός οιωνός λόγω κακώς κειμένων ο Π. Παύλου ο οποίος για δεύτερη φορά έθιξε το θέμα της προβληματικής πρόσβασης στην παραλία λόγω κολονακίων.

Ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος και εμπνευστής αυτής κίνησης ο  Γ. Δέδες χαρακτήρισε το θέμα αστείο.

Επειδή όμως γελάει καλύτερα όποιος γελάει τελευταίος, το γέλιο πάγωσε όταν διακόπτοντας τη ροή του Δημοτικού Συμβουλίου ο Π. Παύλου πληροφόρησε τους παρευρισκομένους ότι «ο άνθρωπος πέθανε».
Το ασθενοφόρο έκανε είκοσι λεπτά να πάει επειδή δεν μπορούσε να μπει στους πεζόδρομους, εμπόδιζαν τα κολονάκια !!!!

Τώρα δεν γελάει κανένας, κάποιος δε θα ξαναγελάσει γενικά.
[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=nqTAFMRteyc&feature=g-upl]

Share

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.