Δελτίο Τύπου που περιγράφει τα οφέλη από το Ράλλυ Ακρόπολις!

Κι  άλλη διαφοροποίηση στη διατύπωση ” ο Δήμαρχος δήλωσε” .
Σε μια παραλλαγή έγινε “…Ο Δήμαρχος Κώστας Λογοθέτης…τόνισε…”. Εύγε!

“…με αποτέλεσμα να προσελκύουμε κάθε χρόνο όλο και περισσότερους επισκέπτες…”  αναφέρει το Δ.Τ.
Ερώτηση: αυτό επιβεβαιώνεται με αριθμούς ή είναι αυθαίρετη αισιοδοξία;

“…Αν και ο καιρός δεν ήταν ο ιδανικότερος, πολλοί από τους θεατές επισκέφθηκαν τα μαγαζιά μας, με αποτέλεσμα να πάρουν και αυτά μια μικρή οικονομική ανάσα μέσα στις σημερινές δύσκολες οικονομικές συνθήκες που ζούμε……”
αναφέρει μεταξύ άλλων το δελτίο Τύπου που ακολουθεί και μας αρέσει αυτό, έτσι για να μην λένε διάφοροι ότι δεν είχαν οικονομικό όφελος από το Ράλλυ Ακρόπολις, μεταξύ αυτών και κάποιοι κακοπροαίρετοι αναγνώστες μας που μάς “βάλαν λόγια” και γράψαμε χθες το βράδυ ότι δεν είχαν τζίρο στις επιχειρήσεις τους.

Η αλήθεια είναι αυτή που γράφεται από κάτω:

ΔΗΜΟΣ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ – ΑΓΙΩΝ ΘΕΟΔΩΡΩΝ

 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Δευτέρα, 28 Μαΐου 2012

Χθες το απόγευμα, Κυριακή 27 Μάιου 2012, στο Λουτράκι, ολοκληρώθηκε με επιτυχία το παγκόσμιο ράλλυ Ακρόπολις .

Για ακόμα μία χρονιά το Ράλλυ Ακρόπολις επιβεβαίωσε τη φήμη του σε κάθε επίπεδο, με το σκληρό του πρόσωπο να διαμορφώνει ένα σκηνικό γεμάτο ένταση μέχρι την τελευταία στιγμή.

Οι θεατές είχαν την ευκαιρία όχι μόνο να παρακολουθήσουν από κοντά το συναρπαστικό και γεμάτο δράση Θέαμα “του ράλλυ των Θεών” αλλά και να θαυμάσουν την ομορφιά της φύσης και τα αξιοθέατα του Δήμου μας.

Αν και ο καιρός δεν ήταν ο ιδανικότερος, πολλοί από τους θεατές επισκέφθηκαν τα μαγαζιά μας, με αποτέλεσμα να πάρουν και αυτά μια μικρή οικονομική ανάσα μέσα στις σημερινές δύσκολες οικονομικές συνθήκες που ζούμε.

Ο Δήμαρχος Κώστας Λογοθέτης ευχαρίστησε θερμά όλους όσους συνέβαλαν στην επιτυχή διεξαγωγή του παγκοσμίου ράλλυ Ακρόπολις και τόνισε:

“ Όπως έχω ήδη προαναφέρει, είναι μεγάλη μας τιμή να φιλοξενούμε τόσο σημαντικά αθλητικά γεγονότα στο Δήμο μας όπως το παγκόσμιο Ράλλυ Ακρόπολις . Αποδείξαμε, ότι ο Δήμος μας είναι εγγύηση για την άρτια διοργάνωση και διεξαγωγή παγκοσμίων πρωταθλημάτων. Τέτοια παγκόσμια αθλητικά γεγονότα, προβάλουν όχι μόνο τον τόπο μας αλλά και τη χώρα μας παγκοσμίως,  με αποτέλεσμα να προσελκύουμε κάθε χρόνο όλο και περισσότερους επισκέπτες.

Τέλος πιστεύω ακράδαντα ότι αγώνες τέτοιας εμβέλειας μπορούν και πρέπει να διεξάγονται στο Δήμο μας και θα κάνουμε ότι είναι δυνατόν προκειμένου να μας ανατεθούν και πάλι για τα έτη 2013 – 2015.

Γραφείο Τύπου

Share

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.