ΔΕΝ εκδίδει εισητήρια σε δραχμές το ΚΤΕΛ Αρκαδίας

image​Προβοκάτσια και μεγάλο ψέμα χαρακτηρίζει το ΚΤΕΛ Αρκαδίας τα δημοσιεύματα που αναφέρουν ότι τυπώνει και εκδίδει εισιτήρια σε δραχμές, εμφανίζοντας μάλιστα και φωτογραφία εισιτηρίου Αθηνών – Βυτίνας με επιστροφή, όπου αναγράφεται το ποσό 34 δραχμών…

Ο διευθύνων σύμβουλος του ΚΤΕΛ Αρκαδίας Θοδωρής Ντελόπουλος εξήγησε ότι «πρόκειται για προβοκάτσια και πολύ μεγάλο ψέμα. Από το 2003 έχει καταργηθεί ο αριθμός των ΚΤΕΛ και το ΚΤΕΛ Αρκαδίας ανήκει στην Περιφέρεια Πελοποννήσου μαζί με άλλα τέσσερα ΚΤΕΛ».

Πρόσθεσε ότι «δεν ισχύουν αυτά που γράφονται κι εμφανίζονται ως ντοκουμέντα και δεν τους τιμούν». Ο κ. Ντελόπουλος τόνισε ότι τα εισιτήρια του ΚΤΕΛ Αρκαδίας είναι όλα ηλεκτρονικά και μηχανογραφημένα και δεν υπάρχουν τέτοιου είδους μπλοκ εισιτηρίων.

Επιπλέον, ο διευθύνων σύμβουλος του ΚΤΕΛ τόνισε πως, «εμείς στηρίζουμε την κυβέρνηση να πάει καλά στην διαπραγμάτευση για να βγούμε από το αδιέξοδο και αυτά τα δημοσιεύματα δεν βοηθούν τη χώρα. Κατά τα άλλα, εμείς ευχαριστούμε τους πελάτες μας που μας εμπιστεύονται».

Share

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.