Διασημότητες με παραξενιές: «Η μητέρα μου με υποχρέωσε να χάσω την παρθενιά μου μπροστά της»

«Η μητέρα μου με υποχρέωσε να χάσω την παρθενιά μου μπροστά της»

Σίρλεϊ ΜακΛέιν, και ένα ζευγάρι φίλων της περιέγραψε η κόρη της, Σάτσι Πάρκερ, στην αυτοβιογραφία της.

Η Σάτσι Πάρκερ γράφει ότι η μητέρα της την ανάγκασε να κάνει σ3ξ στα 16 της, ώστε να το συζητήσει με τους ψυχοθεραπευτές φίλους της.

«Ηταν το καλοκαίρι του 1974 όταν εγώ ήμουν 17 χρονών και η μητέρα μου απείχε εννιά χρόνια από το Όσκαρ της για το Terms Of Endearment. Βρισκόμασταν στο σπίτι μας στο Μαλιμπού μαζί με το τότε αγόρι μου, τον Μπραντ, και ένα ζευγάρι μεσήλικων σ3ξοθεραπευτών φίλων της. Εκείνοι ήταν που με ρώτησαν αν έχω κάνει. Οταν τους είπα ότι δεν έχω κάνει ακόμη, εκείνοι πρότειναν να πάω στο δωμάτιό μου, να το κάνω και να βγω μετά για να συζητήσω μαζί τους την εμπειρία. Η μητέρα μου, αντί να αρνηθεί, ενθουσιάστηκε με την ιδέα. Λέγοντας μάλιστα ”Μακάρι να το είχε κάνει αυτό κάποιος για μένα”. Αισθάνθηκα σαν τη Μία Φάροου περικυκλωμένη από τους σατανιστές στο Rosemary’s Baby. Ηταν τρεις ισχυρές προσωπικότητες στις οποίες δεν μπορούσα να αρνηθώ».
«Ο Μπραντ φυσικά δεν είχε κανένα πρόβλημα.

Οπότε πήγαμε στο δωμάτιό μου. Θυμάμαι το κεφάλι μου να χτυπάει στον τοίχο, τον λαιμό μου να πονάει και το ότι δεν υπήρχαν καθόλου προκαταρκτικά. Δεν υπήρχε χρόνος για τέτοια, αφού μας περίμενε έξω ο κόσμος για να τελειώσουμε. Επίσης δεν χρησιμοποιήσαμε καμία προφύλαξη. Η μητέρα μου δεν φάνηκε να νοιάζεται καθόλου για ότι μπορεί να μείνω έγκυος ή να κολλήσω κάποια ασθένεια. Οταν τελειώσαμε πήγαμε στο σαλόνι, όπου οι σ3ξοθεραπευτές με ρώτησαν αν ήρθα σε oργασμό και άλλες προσωπικές ερωτήσεις», λέει σήμερα η Σάτσι μέσα από την αυτοβιογραφία της υπό τον τίτλο «Lucky Me».

Πηγή: newsbomb.gr

Share

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.