Διεκόπη από καυγά το Δημοτικό Συμβούλιο και έμεινε σε εκκρεμότητα η λήψη καταρχήν απόφασης για αγορά ακινήτων της ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗΣ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ Α.Ε

The Show must go on Loutraki Δημοτικό ΣυμβούλιοΔιεκόπη το αποψινό Δημοτικό Συμβούλιο και έμεινε σε εκκρεμότητα η λήψη καταρχήν απόφασης για αγορά ακινήτων της ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗΣ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ Α.Ε. Ενώ ακούσαμε πάμπολλες φορές να υμνεί ο κ Δήμαρχος το καλό κλίμα που υπήρχε στο Διοικητικό Συμβούλιο και στο Δημοτικό Συμβούλιο, μάλλον στο τέλος το κλίμα έγινε κλήμα, στράβωσε και το’ φαγε ο γάιδαρος. (λαϊκή παροιμία μην παρεξηγηθεί κανένας). Όχι τίποτε άλλο αλλά τελευταία έγιναν εύθικτοι οι δημοτικοί σύμβουλοι και παρεξηγιούνται πολύ εύκολα. Έτσι και σήμερα. Σε λίγο θα δείτε το σημείο με την παρεξήγηση στην οποία ενεπλάκησαν ο κ Δήμαρχος, ο κ Στάμου, ο κ Μουζάκης, προσπάθησε να εμπλακεί και ο κ Γ. Δέδες και άλλοι σύμβουλοι αλλά μονοπώλησαν το ενδιαφέρον ο κ Μουζάκης και ο κ Στάμου.

Όλο αυτό οδήγησε σε έντονη διαφωνία των παραπάνω ( ξεκατίνιασμα θα λέγαμε αν χρησιμοποιούσαμε τέτοιες εκφράσεις ) και εντέλει αποχώρηση σε ένδειξη διαμαρτυρίας του κ Παύλου. Αυτό σήμανε αυτόματα και την αποχώρηση του κ Στάμου και της κ Κούτμου. Δε σας λέω τίποτε άλλο, μη σας χαλάσω την απόλαυση. Ακολουθεί περιεκτικότατο video.
Φτιάξτε pop corn.

PS ελπίζω να επιτρέπεται η σάτιρα, το λέμε επειδή κάποιος μπορεί να θεωρήσει ότι υποτιμούμε τη σπουδαιότητα της κατάστασης με το να τη διακωμοδούμε.
Δεν είμαστε εμείς που την υποτιμήσαμε πρώτοι.

Share

1 Comment on Διεκόπη από καυγά το Δημοτικό Συμβούλιο και έμεινε σε εκκρεμότητα η λήψη καταρχήν απόφασης για αγορά ακινήτων της ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗΣ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ Α.Ε

Leave a Reply

Your email address will not be published.