Ενα στρινγκ εσώρουχο πρωταγωνιστεί και διχάζει

stringΕνώ λοιπόν πήγαιναν και οι τρεις βόλτες με το αυτοκίνητο του ναυτικού, ο ένας άνοιξε το ντουλαπάκι του οχήματος και τοποθέτησε στο εσωτερικό του, ένα στρινγκ! Ο ναυτικός δεν το πήρε χαμπάρι (δεν κοίταξε στο ντουλαπάκι) οι φίλοι του πίστευαν πως… κάποια στιγμή θα το δει και έτσι το άφησαν εκεί και περίμεναν!

Μόνο που αυτή που το ανακάλυψε ήταν η σύζυγος! Μόλις η γυναίκα του ναυτικού είδε το «μικροσκοπικό» εσώρουχο, έγινε… το έλα να δεις! O άνδρας δεν ήξερε τι να πει, η σύζυγός του ισχυριζόταν πως της έλεγε ψέματα. Συζήτησε με τους φίλους του αυτό που του συνέβη, εκείνοι του αποκάλυψαν την αλήθεια και όπως ήταν φυσικό ο ναυτικός… έπεσε από τα σύννεφα!

Τους έπεισε να ομολογήσουν στην σύζυγό του την «πλάκα», αλλά εκείνη δεν άλλαζε γνώμη ! Πίστευε πως και οι φίλοι… ήταν στο κόλπο! Αποτέλεσμα; Το ζευγάρι να οδηγείται στο δικαστήριο για την έκδοση διαζυγίου.

Οι φίλοι που έκαναν την πλάκα ελπίζουν πως έστω και την τελευταία ώρα η γυναίκα του ναυτικού θα μεταπεισθεί! Αλλωστε και οι δύο φίλοι ορκίζονταν σε ότι έχουν ιερό πως εκείνοι είχαν την ιδέα της τοποθέτησης του εσωρούχου… στο ντουλαπάκι του αυτοκινήτου. Για την ώρα πάντως η γυναίκα είναι αμετάπιστη…

Share

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.