Επιστρέφει στην αγορά κινητής τηλεφωνίας η Nokia

827C74867E072DBD16E87DB4DDCEBE35Την επιστροφή της Nokia στην αγορά των κινητών τηλεφώνων ανακοίνωσε σήμερα ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας Ρατζίβ Σούρι, αναφέρει σε δημοσίευμά του το ειδησεογραφικό πρακτορείο Ρόιτερς.

Ο Σούρι, παραχωρώντας συνέντευξη στο γερμανικό περιοδικό Manager Magazin, δήλωσε ότι η εταιρεία σκοπεύει να επιστρέψει δυναμικά στον κόσμο των κινητών τηλεφώνων.«Η Microsoft κατασκευάζει κινητά τηλέφωνα», δήλωσε κατά τη διάρκεια της συνέντευξης του.

«Εμείς απλά θα τα σχεδιάζουμε και στη συνέχεια θα κάνουμε διαθέσιμο το brand name για άδεια», πρόσθεσε ο ίδιος, αφήνοντας να εννοηθεί ότι η εταιρεία βρίσκεται ήδη στην αναζήτηση ενός κατάλληλου συνεργάτη.

Ερωτηθείς σχετικά με το αν υπάρχει κάποιος υποψήφιος πλειοδότης, ο Σούρι απάντησε: «Οποιοσδήποτε μπορεί να βελτιώσει την επιχείρηση μακροπρόθεσμα αποτελεί έναν καλό αγοραστή».

Η Nokia είχε ανακοινώσει τον Απρίλιο ότι σχεδίαζε να ξοδέψει 17,8 δισεκατομμύρια δολάρια για την εξαγορά της Alcatel-Lucent, σε μια προσπάθεια να ενισχύσει περαιτέρω την επιτυχημένη επιχείρησή της εξοπλισμού δικτύων.

Πηγή: skai.gr
Share

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.