Επιτέλους ελληνική σειρά έρχεται στις οθόνες μας!

Ενώ το τηλεοπτικό τοπίο έχει γεμίσει με τούρκικες σειρές, σύντομα στις οθόνες μας θα κάνει πρεμιέρα μία καινούργια ελληνική σειρά με πολλούς γνωστούς πρωταγωνιστές, αλλά και με ορισμένους να κάνουν το ντεμπούτο τους ως ηθοποιοί!Ο λόγος για τη σειρά «Στο ράφι» που σκηνοθετεί ο Παναγιώτης Καποδίστριας, ο οποίος έχει και την επιμέλεια των σεναρίων που γράφουν οι σπουδαστές της σχολής του «Tabula Rasa». Η καινούργια ελληνική σειρά θα ξεκινήσει να προβάλλεται από τον τηλεοπτικό σταθμό Ε! μέσα στον Οκτώβριο με πιο πιθανή ημέρα προβολής τη Δευτέρα.

Έτσι, θα ξεκινά κι ευχάριστα η τηλεοπτική βδομάδα, αφού στη σειρά πρωταγωνιστούν πολλοί γνωστοί ηθοποιοί, όπως οι Μπέσσυ Μάλφα, Ρένια Λουιζίδου, Φωτεινή Τσακίρη, Παναγιώτης Πετράκης, Ισμήνη Καλέση, Βασίλης Ρίσβας, Μαρία Κορινθίου, Νατάσα Τσακαρισιάνου, Δημήτρης Μενούνος, Μάνος Ψιστάκης, ενώ πρώτη φορά ως ηθοποιοί θα εμφανιστούν και οι Κώστας Μαρτάκης, Μαίρη Μηλιαρέση.

Φαίνεται ότι το καινούργιο τηλεοπτικό κανάλι E! θέλει να μπει δυναμικά στη μάχη της τηλεθέασης και για αυτό και ένταξε στο πρόγραμμά του την ελληνική σειρά. Να σημειωθεί ότι έως τώρα έχουν γυριστεί 8 επεισόδια αυτοτελών ιστοριών με τους πρωταγωνιστές να είναι είτε γεροντοκόρες είτε γεροντοπαλίκαρα. Ωστόσο τα στελέχη του Ε! ποντάροντας στην ελληνική σειρά του Παναγιώτη Καποδίστρια έχουν εγκρίνει την παραγωγή κι άλλων επεισοδίων με σκοπό να προβάλλουν το «Ράφι» όλη την καινούργια τηλεοπτική σεζόν.

Πηγή: Newsit.gr

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published.