Επιτροπή Αλληλεγγύης Λουτρακίου: Έκκληση για ρουχισμό και κουβέρτες.Σήμερα και αύριο Κυριακή

Καλούμε όλους τους κατοίκους να συνεισφέρουν στη προσπάθειά μας όσο το δυνατόν περισσότερο καθαρό ΡΟΥΧΙΣΜΟ (κυρίως κουβέρτες και πάσης φύσεως ενδύματα) για να τα προσφέρουμε στους συνανθρώπους μας μετανάστες οι οποίοι είναι έγκλειστοι στα στρατόπεδα συγκέντρωσης (6ο Σύνταγμα Πεζικού – Κόρινθος) και υποφέρουν.

Οι άθλιες συνθήκες διαβίωσης που τους επιβάλλονται από τις αρχές σε συνδυασμό με τις χειμερινές συνθήκες καθιστούν την επιβίωσή τους εξαιρετικά δύσκολη.

Όσο πιο ανάλγητη είναι η ΤΡΟΙΚΑ εσωτερικού, τόσο περισσότερο αναγκαία είναι η αλληλεγγύη μας, μοναδικό μας όπλο ενάντια στη βαρβαρότητα.

Η συγκέντρωση υλικού θα γίνει:

Από τις 4μ.μ. έως τις 7μ.μ. Σήμερα Σάββατο 8/12 και αύριο Κυριακή 9/12 στο γραφείο του ΣΥΡΙΖΑ στο Λουτράκι (Περιάνδρου και Υψηλάντου )

Share

3 Comments

  1. Αν δεν τους αρέσει να πάνε από κει που ήρθανε οι κακόμοιροι “συνάνθρωποι μας”. Ούτε τους καλέσαμε, ούτε έχουμε καμια υποχρέωση να τους ταίζουμε και να τους ντύνουμε.
    Δεν παει ο συνασπισμός κανά ρουχαλάκι στο φιλόπτωχο της Παναγίτσας και να αφήσεις τις @@###ες

  2. Η ανθρωπιά δεν είναι πολιτικό ζήτημα και κανένας δεν σε υποχρεώνει να βοηθήσεις αν δεν θέλεις 00:33. Μαζί σου κι εγώ ότι δεν τους κάλεσε κανένας και ξεκουμπίδια στην χώρα τους, αλλά μέχρι τότε να παγώσουν; Τι άνθρωποι είμαστε αν αφήνουμε τους άλλους να υποφέρουν ενώ μπορούμε να τους βοηθήσουμε.

Leave a Reply

Your email address will not be published.