Εταιρία στη Ν. Αφρική παρέχει… ολόγυμνες υπηρεσίες

Μια εταιρία στη Νότια Αφρική που καυχιέται ότι είναι η «μόνη εταιρία παροχής ολόγυμνων υπηρεσιών στον κόσμο», στέλνει στο χώρο κατοικίας του πελάτη της, λογιστές, άνδρες και γυναίκες οικιακούς βοηθούς, δικηγόρους, υδραυλικούς να εργαστούν με την πλέον λιτή περιβολή.

«Οι κυρίες ζητούν κυρίως προσωπικό για το καθάρισμα του σπιτιού και μετά για μαστορέματα», τονίζει ο 29χρονος Ζαν-Πολ Ρέιντ που ίδρυσε την εταιρία πριν από ένα μήνα, επειδή δεν μπόρεσε να βρει δουλειά στο λογιστικό τομέα.

Η εταιρία προτείνει οικιακές δουλειές, μαγείρεμα, νομική βοήθεια, συμβουλές στην πληροφορική και άλλες υπηρεσίες που το προσωπικό της προσφέρει με πολύ ελαφρά ένδυση, είτε γυμνό από τη μέση και πάνω, είτε ολόγυμνο, ανάλογα με την επιθυμία του πελάτη.

Ο Ρέιντ λέει ότι έχει έναν πελάτη την ημέρα, σε γενικές γραμμές άνδρες λευκούς ηλικίας 30 έως 50 ετών.
Οι εργαζόμενοι είναι μερικής απασχόλησης και καλύπτουν ένα ευρύ φάσμα: από φοιτητές της Νομικής έως προσωπικούς γυμναστές και λογιστές. Η υπηρεσία είναι «σκέτη διασκέδαση» επισημαίνει. «Δεν προσφέρουμε τίποτε χυδαίο, καμιά σχέση!», προσθέτει.

Ο ιστότοπος της εταιρίας προβάλλει έναν σβέλτο νεαρό άνδρα που καθαρίζει με την ηλεκτρική σκούπα, μια νέα που σιδερώνει φορώντας μόνο τις κάλτσες της και πλήθος άλλων υπηρεσιών που προσφέρονται με «γύμνια» στις τέσσερις μεγαλύτερες πόλεις της χώρας (Γιοχάνεσμπουργκ, Κέιπ Τάουν, Ντέρμπαν, Πρετόρια).

Οι τιμές ποικίλλουν από 175 ραντ (17 ευρώ) την ώρα για την ημίγυμνη υπηρεσία σε 450 ραντ (45 ευρώ) για τους δικηγόρους, τους λογιστές, τους υδραυλικούς. «Δεν κερδίζω πολλά, απλώς καλύπτω τα έξοδά μου, αλλά ακόμη είναι η αρχή», λέει ο Ρέιντ ο οποίος λαμβάνει προμήθεια σχεδόν 20%.

Πηγή: Pathfinder

Share

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.