Ευχαριστούμε τον Μ”Γ” που διευκολύνει το έργο των ΜΜ”Ε”. Δημ. Κοινότητα Λουτρακίου

Ευχαριστούμε τον Μ”Γ” που διευκολύνει το έργο των ΜΜ”Ε” και περιγράφει εκτενώς σε άρθρο του τα όσα διαδραματίστηκαν χθες στη Δημ. Κοινότητα Λουτρακίου, με τη διαπίστωση ότι ήταν Ισχυρή η παρουσία των οικιστών στη χθεσινή ιστορική συνεδρίαση. Και γιατί να μην είναι; Αν δεν τρέξουν προεκλογικά για ζητήσουν αυτά που τους λείπουν, πότε θα τρέξουν; Κάτι μας λέει ότι όταν συζητηθεί το θέμα στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου θα ειναι και πάλι εκεί για να διεκδικήσουν με το εκτόπισμά τους.

Παραθέτουμε το άρθρο όπως δημοσιεύτηκε στο loutrakione

Σ.Σ. Που είναι τα blogs και τα ΜΜ”Ε” που “ασχολούνται” με την πολιτική του τόπου και βιντεοσκοπούν τις συνεδριάσεις οέο; Δεν είχαν κατεύθυνση ή δεν είχαν πληροφόρηση; Ή μήπως είχαν; 
Παρουσία 100 και πλέον κατοίκων των οικισμών Λουτρακίου, πραγματοποιήθηκε εχθές η συνεδρίαση του συμβουλίου της δημοτικής κοινότητας Λουτρακίου-Περαχώρας. 
Μια συνεδρίαση που είχε ιστορική σημασία, αφού για πρώτη φορά συζητήθηκε επίσημα η ύδρευση κατοίκων σε οικίες πάνω στον υδροφόρο ορίζοντα, και την παραπομπή του θέματος στο δημοτικό συμβούλιο.
Οι εκπρόσωποι των οικιστών, καθώς και ο νομικός τους σύμβουλος, είχαν μεστές και πλήρως υποστηριγμένες νομικά τοποθετήσεις, ενώ το αίτημα κρίθηκε θετικά και δίκαιο, τόσο από τους συμβούλους, όσο και από τον πρόεδρο της ΔΕΥΑΛ Π. Βαρελά και τον αντιδήμαρχο Πολεοδομίας Δ.
Δέδε (ο οποίος βέβαια συνεχίζει την ατέρμονη προσπάθεια πολιτικής παλαιάς κοπής).
Παράλληλα έγινε ξεκάθαρο, ότι επειδή ο νόμος είναι με το μέρος των δημοτών και των κατοίκων των περιοχών αυτών, ειδικά μετά τις τελευταίες διατάξεις του νόμου, εφόσον η δημοτική αρχή δεν τους δικαιώσει, θα προβούν σε μηνύσεις και αγωγές, απειλώντας τους αρμοδίους για….παλτουδάκια τύπου Παπαγεωργόπουλου.
Τέλος, ο σύμβουλος Γιώργος Μπάκος, ζήτησε και πήρε δεσμεύσεις από τον αντιδήμαρχο ότι θα συζητηθεί το θέμα στο ΔΣ στο προσεχές διάστημα, ενώ θύμισε σε κάθε ενδιαφερόμενο ότι έχει ξεκινήσει η προεκλογική περίοδος, άρα να αναμένεται πολύ τάξιμο και πολύ “πέταγμα της μπάλας στη κερκίδα”, προσφιλής τακτική του δημάρχου Κ. Λογοθέτη.
Επίσης, ο Γιώργος Μπάκος, ρώτησε γιατί επί 3 έτη δεν έχει γίνει κάτι για την “ομηρία” όπως την χαρακτήρισε των κατοίκων, ενώ υπενθύμισε στον αντιδήμαρχο Δ. Δέδε, και στον Π. Βαρελά που ξαφνικά θυμήθηκε ότι (ξανα)αγαπάει τον Λογοθέτη (ή το αντίθετο;), ότι η παρούσα δημοτική αρχή δεν έχει υλοποιήσει σχεδόν καμμία από τις όποιες προγραμματικές δεσμεύσεις της, εξαπατώντας πλήρως τους δημότες και τους κατοίκους.
Παρεμπιπτόντως….ο Δ. Δέδες θυμήθηκε (τόλμησε) να μιλήσει για το νέο ΓΠΣ, προσπαθώντας για μια ακόμη φορά να αποπροσανατολίσει τον κόσμο, ξεχνώντας τις δεσμεύσεις και τη καταγραφή στα πρακτικά του ίδιου του δημάρχου και του πρώην αντιδημάρχου πολεοδομίας Σ. Νικολάου, ότι το ΓΠΣ θα είχε κατατεθεί πριν σχεδόν 1.5 έτος. Η απόλυτη ξεφτίλα και απαξία της πολιτικής….Τώρα αν ο Δ. Δέδες, εννοούσε ότι ο προηγούμενος αντιδήμαρχος ήταν ανίκανος και ότι ο δήμαρχος για μια ακόμη φορά έλεγε ψέματα, ας μας το πει.  
Στη συνεδρίαση παρεβρέθηκαν εκτός των συμβούλων και των κατοίκων, ο πρώην πρόεδρος του ΔΣ Γ. Κακαβάς, ο πολιτευτής Γ. Παπαγεωργίου, εκπρόσωποι της Τ.Ο του ΣΥΡΙΖΑ, και πλήθος δημοτών και εκπροσώπων φορέων.

Share

6 Comments

  1. Καλά τα αστειάκια και τα “καρφάκια” για το πρόσωπο μου, όμως το άρθρο είναι του L1, ενώ παράλληλα θεωρώ άτοπη την ειρωνεία και τον παραλληλισμό του πολιτικού εκβιασμού, απόρροια της ψηφοδοτικής δύναμης του, με το γεγονός της αγωνίας τους για την υδροδότηση ή όχι των σπιτιών τους.

  2. to leei mesa oti einai tou L1 kai psifo8iria kanoun oi alloi eseis niazeste pragmatika

  3. Ο Γραφικος κ. μπακος επανηλθε δριμυτερος ωσαν ψαχνοντας πολιτικη στεγη!!!!!τωρα αν παραιτηθηκε η οχι οπωσ αναρωτηθηκατε σε πρωην αρθρο σας..ενα θα σασ πω<>αν θα παραιτηθει η οχι.και που ηταν θεσουλα εψαχνε!!!!

  4. ΚΑΛΩΣ ΤΩΝ ΓΥΡΟΛΟΓΟ…ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΚΡΙΤΙΚΗ ΣΕ ΑΛΛΑ ΜΠΛΟΓΚΣ..Ο ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΤΑΤΟΣ.ΡΕ ΟΥΣΤ ΑΠΟ ΔΩ ΞΕΡΟΛΑ.ΟΛΟΙ ΣΕ ΜΑΘΑΝ ΠΛΕΟΝ.

  5. Έχει πολύ πλάκα που κατηγορείτε τους άλλους για ότι δουλεύουν τους δημότες για τα ψηφουλάκια. Εσείς που μαζέψατε χθες το μπούγιο και τρέξατε να τους τάξετε υποσχέσεις χωρίς αξία εκτός από ανύπαρκτοι είστε και αστείοι.

  6. οι ενδιαφερόμεννοι δλδ και οι μαιντανοι

Leave a Reply

Your email address will not be published.