Η Κέιτ Άπτον φωτογραφίζεται σε ένα αεροπλάνο μηδενικής βαρύτητας [Photos, Video]

Κέιτ Άπτον μηδενική βαρύτητα ξανθιά καλλονή στήθος αεροπλάνο Η ξανθιά καλλονή με το εκπληκτικό στήθος Κέτι Άπτον, είπε να δοκιμάσει να ανέβει σε ένα αεροπλάνο το οποίο φτάνει στο όριο της μηδενικής βαρύτητας. Το αποτέλεσμα είναι… εκπληκτικό.

Την γνωρίζει όλος ο κόσμος, τώρα, μετά από αυτή την φωτογράφηση που έκανε για γνωστό περιοδικό την έμαθε και το… διάστημα. Η Κειτ Άπτον έβαλε τη στολή του αεροπόρου και μπήκε στο ειδικά διαμορφωμένο αεροπλάνο το οποίο πετάει σε μεγάλο υψόμετρο, εκεί που παύει να υπάρχει βαρύτητα, ή πιο σωστά εκεί που υπάρχει μηδενική βαρύτητα.

Όταν έφτασε στο επιθυμητό ύψος η ξανθιά πανέμορφη Κέιτ, έβγαλε την στολή και έμεινε μόνο με ένα εντυπωσιακό χρυσό μπικίνι. Ευτυχώς που η καμπίνα του πιλότου δεν έχει οπτική επικοινωνία με το υπόλοιπο σκάφος, γιατί μπορεί να θρηνούσαμε και θύματα.

Το χυμώδες κορμί της Άπτον αφέθηκε στα χάδια της μηδενικής βαρύτητας και περιστρεφόταν στο κενό. Ήταν σαν να κολυμπούσε στο διάστημα όπως οι αστροναύτες. Η Άπτον και το στήθος της ήταν δίχως βαρύτητα…

 

 

Share

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.