Κέρδισε 52 εκατ. δολάρια στο λαχείο και έχασε το λαχνό

Κέρδισε 52 εκατ. δολάρια στο λαχείο και έχασε το λαχνό

Η Καναδέζα Kathryn Jones κέρδισε 52 εκατ. δολάρια στο τζάκποτ του Lotto Max τον περασμένο Νοέμβριο κι έχασε το πολύτιμο δελτίο.

Σαν να μην έφτανε αυτό, δε διεκδίκησε εγκαίρως τα κέρδη όπως προβλέπουν οι σχετικοί κανονισμοί, ενώ άλλα 400 άτομα εμφανίστηκαν διεκδικώντας τα χρήματα, υποστηρίζοντας ομοίως πως έχουν χάσει το αποδεικτικό απόκομμα.

Μέχρι που δέχθηκε επίσκεψη από δυο υπαλλήλους της εταιρείας που διοργανώνει το καναδικό λόττο στο Οντάριο της μακρινής χώρας. Ακολούθησε εκτεταμένη και ενδελεχής έρευνα, καθώς έπρεπε να αποδειχθεί πέραν πάσης αμφιβολίας πως όσα ισχυριζόταν η κ. Jones ήταν αληθή.

Μεταξύ άλλων, η εταιρεία μελέτησε το οπτικό υλικό από την κάμερα κλειστού κυκλώματος του μαγαζιού από όπου η Jones είχε προμηθευτεί το τυχερό δελτίο, ενώ της ζητήθηκε να αποδείξει ότι η πιστωτική της κάρτα χρεώθηκε την ίδια ακριβώς ώρα που εκείνη εμφανίζεται στο σημείο πώλησης.

Η διαδικασία αναμένεται να ολοκληρωθεί μέσα στις προσεχείς ημέρες και η άτυχη νικήτρια δεν έχει παρά να περιμένει αγωνιώντας. Παρόλα αυτά, οι πιθανότητες να επικυρωθεί το ποσόν υπερ της, είναι πλέον συντριπτικές.

Read more: http://www.newsbomb.gr/diethnh/story/379532/kerdise-52-ekat-dolaria-sto-laheio-kai-ehase-to-lahno#ixzz2my9jAXWF

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published.