Κίνητρα στους «οικονομολόγους» Δημάρχους δίνει το υπουργείο εσωτερικών, επιβραβεύοντας τους με bonus!!!

Κίνητρα στους «οικονομολόγους» Δημάρχους προκειμένου να αυξήσουν τις προσπάθειες που καταβάλλουν για την οικονομική εξυγίανση των Δήμων τους, δίνει το υπουργείο εσωτερικών, επιβραβεύοντας τους με bonus!!!

Όσοι δήμοι λοιπόν αποτελούν θετικά παραδείγματα, θα επιβραβεύονται με οικονομική επιχορήγηση, η οποία θα είναι το 10% των πόρων του προγράμματος ΑΚΣΙΑ «Αυτοδιοίκηση-Κοινωνική Συνοχή-Ισόρροπη Ανάπτυξη»!

Τα κριτήρια αξιολόγησης των δήμων που θα επιχορηγούνται θα προσδιορίζονται με υπουργική απόφαση που θα εκδίδεται στο πρώτο τρίμηνο κάθε οικονομικού έτους.

Επίσης, με άλλη τροπολογία στο ίδιο σχέδιο νόμου, ρυθμίζονται τα προβλήματα των δήμων που δεν είχαν υποβάλλει εμπρόθεσμα αίτηση για να επιμηκυνθεί η διάρκεια αποπληρωμής των δανείων που τους έχουν δοθεί από το Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων.

Αρκετοί δήμοι για ελάχιστες ημέρες δεν πρόλαβαν να καταθέσουν εμπρόθεσμα την αίτηση τους με συνέπεια να μην μπορούν να εξασφαλίσουν τις ευνοϊκές ρυθμίσεις που προβλέπονται στο πλαίσιο της οικονομικής τους εξυγίανσης. Έτσι, με τη συγκεκριμένη τροπολογία, η υποβολή της σχετικής αίτησης μπορεί να γίνει μέχρι τις 30 Ιουνίου 2013, ενώ επισημαίνεται, ότι στη ρύθμιση συμπεριλαμβάνονται οι ΟΤΑ πρώτου και δεύτερου βαθμού, καθώς και τα νομικά πρόσωπα αυτών.
Share

3 Comments

  1. ΑΝ ΦΥΓΕΙ Ο ΝΙΚΟΣ Ο ΛΟΗΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΟΜΗΘΕΑ ΤΟ ΚΑΡΑΒΙ ΘΑ ΒΟΥΛΙΑΞΕΙ ! ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΟΥΜΑΝΤΑΡΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΕΝΑ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΧΩΡΙΣ ΛΕΦΤΑ ? ΑΥΤΗ Η ΘΕΣΗ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΚΑΠΟΙΟΝ ΜΕ ΦΑΝΤΑΣΙΑ ΚΑΙ ΑΓΑΠΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΕΧΝΗ ΚΑΙ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΜΕ ΤΣΑΜΠΟΥΚΑ ΚΑ ΠΥΓΜ

  2. εμεις ειχαμε, οικονομολογο δημαρχο, και πηγε το δημο φουνταριστο.η εξυγιανση του δημου επιασε πατο!!!!!!!!!

Leave a Reply

Your email address will not be published.