Κοπή πίτας οικισμού “Φλοίσβος” Photos

Κοπή πίτας Φλοίσβος 3Πραγματοποιήθηκε η προγραμματισμένη κοπή της πίτας και η συγκέντρωση τροφίμων για την ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου μας,το Σάββατο 5 Ιανουαρίου 2013 στις 11 το πρωί στην πλατεία του οικισμού.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους , ο Δήμαρχος κ. Κώστας Λογοθέτης ο πρώην Δήμαρχος κ.Παύλος Παύλου , οι Αντιδήμαρχοι κ.κ. Γιάννης Κακούρος και Γιώργος Δέδες, η νέα Πρόεδρος της Δημοτικής μας Κοινότητας κ.Μαρία Κάχρου , ο Πρόεδρος του Λιμενικού Ταμείου Λουτρακίου κ.Άρης Μαρίνης ο σύμβουλος του Δημάρχου κ.Τ. Φουντούκης , φίλοι του Μουσείου Περαχώρας, οικιστές του Φλοίσβου και των γύρω περιοχών.
Ευχετήριο μήνυμα έστειλε και ο Αντιδήμαρχος κ.Θανάσης Μουζάκης που βρισκόταν εκτός Λουτρακίου.
Σε σύντομα χαιρετισμό ο Πρόεδρος του Φλοίσβου Κ.Μεταξάς ευχαρίστησε όλους όσους με την παρουσία τους τίμησαν την εκδήλωση και αναφέρθηκε με λίγα λόγια για το έργο και τις δραστηριότητες του Συλλόγου και τις προσπάθειες που καταβάλει το Δ.Σ. να κρατήσει τον οικισμό ζωντανό μέσα από διάφορες εκδηλώσεις , κοινωνικών δράσεων, εθελοντισμού και ψυχαγωγίας τη δύσκολη αυτή περίοδο που όλοι διανύουμε.
Τόνισε ότι υπάρχει πολύ καλή συνεργασία και με την παρούσα Δημοτική Αρχή , ιδιαιτέρως σε θέματα αρμοδιότητας Αντιδημάρχου Καθαριότητας και έθεσε και κάποια από τα προβλήματα που η λύση τους δεν έχει ακόμα δρομολογηθεί, όπως κάποιες επεκτάσεις δημοτικού φωτισμού  για λόγους ασφαλείας,καθώς και επισκευές δρόμων που έχουν καταστραφεί.
Ευχαρίστησε  τους οικιστές που εθελοντικά βοήθησαν στις ανασκαφές στην Ρωμαϊκή έπαυλη το περασμένο καλοκαίρι καθώς και όλους όσους πρόσφεραν τρόφιμα για την ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου μας.
Ο Δήμαρχος εξήρε το έργο του Εξωραϊστικού – Εκπολιτιστικού Συλλόγου του Φλοίσβου , καθώς και ο κ.Παύλου αναφέρθηκε στην καλή συνεργασία που είχε και αυτός με τα προηγούμενα Δ.Σ. του οικισμού , καθώς και τις προσπάθειες που γίνονται εδώ για την προστασία του περιβάλλοντος. Χαιρετισμό απηύθυνε και η νέα Πρόεδρος της Κοινότητας κ.Μαρία Κάχρου .
Η εκδήλωση έκλεισε με προσφορά εδεσμάτων από τις κυρίες του οικισμού και την απονομή τιμητικής διάκρισης στον Γεν.Γραμματέα του Συλλόγου μας , Γιάννη Σκορδά για την μακρόχρονη προσφορά του ,από τους οικιστές του Φλοίσβου την οποία παρέδωσε ο Δήμαρχός μας.
Καλή χρονιά σε όλους.
Share

2 Comments

  1. Οι κομεκλατουρες της πολιτικης Προσκυνούν τον μεταξα που κατηγορεί το νερό του Λουτρακιου και τονγλυφουν για ψήφους δεν ντρέπονται καλά λέω ότι κουμάντο στο δήμο κάνουν οι ξένοι πάρε τον δήμο στα χέρια σου κύριε νικολαου

  2. Καλά τα λες φίλε. Respect. Έτρεξαν να προσκυνήσουν μην τυχόν και χάσουν τους σταυρούς! Την είδε εξουσία και ο Μεταξά

Leave a Reply

Your email address will not be published.