Κορίτσια και γυναίκες πωλούνται στα σκλαβοπάζαρα ως σκλάβες του σεξ! Αυτός είναι ο τιμοκατάλογος της φρίκης του ISIS!

TZIXANT-SKLAVOIΑυτός είναι ο τιμοκατάλογος της φρίκης του ISIS – Πόσο κοστίζουν γυναίκες και παιδιά ενός έτους στα σκλαβοπάζαρα Δεκαεννέα κορίτσια εκτελέστηκαν από τους τζιχαντιστές του Ισλαμικού Κράτους, επειδή δεν δέχτηκαν να έχουν σεξουαλικές επαφές με μαχητές του ISIS.

Tα κορίτσια, σύμφωνα με Κούρδο αξιωματούχο, κρατούνταν φυλακισμένες στη Μοσούλη του Ιράκ, η οποία έπεσε πέρσι στα χέρια των ισλαμιστών.

Όπως αναφέρεται σε έρευνα του ΟΗΕ, τα κορίτσια μπορούν να πωληθούν ως σκλάβες του σεξ και να αγοραστούν από έξι διαφορετικούς άνδρες.

Σύμφωνα με έγραφα που έχουν στα χέρια τους οι ερευνητές, οι τζιχαντιστές αγοράζουν χριστιανές ή Γεζίντι τις οποίες έχουν απαγάγει ενώ κορίτσια ηλικίας από ενός έτους έως εννέα, κοστίζουν τα περισσότερα λεφτά.

gezinti_1.JPG

Δεν έχει γίνει ακόμα γνωστό αν τα 19 κορίτσια ανήκουν στην ομάδα των Γιεζίντι

Η τιμή για γυναίκες Γεζίνι ή χριστιανές μεταξύ των 40 και 50 ετών είναι 43 δολάρια

– για 30-40 ετών είναι 75 δολάρια

– για 20-30 είναι 86 δολάρια

– για 10-13 είναι 130 δολάρια

και για 1-9 ετών 172 δολάρια

Οι πελάτες μπορούν να αγοράσουν έως τρεις γυναίκες (αντικείμενα αναφέρονται στα έγγραφα), ενώ πελάτες από την Τουρκία, την Συρία και της χώρες του Κόλπου δεν έχουν περιορισμούς.

Οι παρθένες και όμορφες Γεζίντι, στέλνονται στην Ράκκα, όπου και αφού εκτεθούν γυμνές, αγοράζονται από τους μαχητές.

Μαρτυρίες αναφέρουν πως τον προηγούμενο μήνα, τρεις Γεζίντι για να γίνουν με το ζόρι τζιχαντίστριες, βιάζονταν πέντε φορές την ημέρα από διαφορετικούς άνδρες.

Πηγή: protothema.gr

Share

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.