Κορυφώνεται σήμερα το 3ο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου Πελοποννήσου «ΓΕΦΥΡΕΣ». Απονομή βραβείων και τελετή λήξης – Αλεξάνδρειο στις 19:00

Μάθετε περισσότερα για το 3ο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου Πελοποννήσου "ΓΕΦΥΡΕΣ"3ο ΔΙΕΘΝΕΣ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ «ΓΕΦΥΡΕΣ» –  ΚΥΡΙΑΚΗ 9/12/2012, 9η ΗΜΕΡΑ ΦΕΣΤΙΒΑΛ

Η μεγάλη ώρα έφτασε! Η αγωνία των σκηνοθετών θα ξεπληρωθεί. Εννέα ημέρες πέρασαν από τότε που ξεκινήσαμε, εννέα ημέρες ορόσημο για την πολιτισμική προβολή αυτού του τόπου, μα και για τους σκηνοθέτες που συμμετείχαν στο επίσημο διαγωνιστικό, τους ευχαριστούμε όλους, και θα περιμένουμε με μεγάλη μας χαρά τις επόμενες ταινίες τους, για τα επόμενα φεστιβάλ μας.

Στις 19:00 το απόγευμα λοιπόν θα γίνει η τελετή λήξης του φεστιβάλ, θα δοθούν τα βραβεία, θα ακουστούν οι φωνές των κριτών και των δημιουργών και θα γίνει μια γενική αποτίμηση της εβδομάδας που αφήσαμε πίσω μας.

Πριν την προβολή της ταινίας που θα βραβευτεί με τον «Χρυσό Πήγασο», θα δούμε πολύ χορό, από τον ΙΒΥΚΟ Λουτρακίου και τον Πολιτιστικό Επιμορφωτικό  Σύλλογο Περαχώρας.

Στις 21:15 λοιπόν πέφτει η αυλαία για το 3ο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου Πελοποννήσου με την προβολή της ταινίας που θα ταξιδέψει σε όλο τον κόσμο με εφόδιο το μεγαλύτερο βραβείο του φεστιβάλ μας, αυτό της καλύτερης ταινίας «Χρυσός Πήγασος».

Απονομή βραβείων και τελετή λήξης – Αλεξάνδρειο συνεδριακό κέντρο:

19:00 – 20:00:Απονομή βραβείων επίσημου διεθνούς διαγωνιστικού.

Είσοδος ελεύθερη για το κοινό

20:00 – 21:00: Χορευτικό πρόγραμμα.

Είσοδος ελεύθερη για το κοινό

Προβολή ταινίας «Χρυσός Πήγασος»

21:15 – Αλεξάνδρειο συνεδριακό κέντρο

Πάρτυ στο ΛΕΜΟΝ ΜΠΑΡ Λουτρακίου.

Share

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.