Μεγάλη η κινητοποίηση του Δήμου Λουτρακίου Περαχώρας Αγίων Θεοδώρων για τη Συναυλία Πανσελήνου!

ATT_1440572547292_IMG_20150824_105635

Στον αρχαιολογικό χώρο του Ηραίου Βουλιαγμένης βρέθηκαν οι αντιδήμαρχοι Πολιτισμού κ. Σακελαρίου και Καθαριότητας κ. Πέρρας μαζί με τους αρμόδιους υπαλλήλους, με αφορμή την επικείμενη συναυλία πανσελήνου με την Ελευθερία Αρβανιτάκη. Στο χώρο βρέθηκε και ο Σωτήρης Πρωτοπαππάς εκ μέρους της ένωσης Φίλων Αρχαιολογικού Μουσείου Περαχώρας που κάθε χρόνο συμβάλει τα μέγιστα στην επιτυχία της διοργάνωσης. 

Οι ετοιμασίες είναι πυρετώδεις και με σκοπό την όσο το δυνατόν καλύτερη προετοιμασία για την εξυπηρέτηση του κοινού που θα παρακολουθήσει τη συναυλία . Ήδη έχει καθαριστεί η περιοχή ενώ έχουν δημιουργηθεί αρκετές νέες θέσεις στάθμευσης.

Μάλιστα, την ημέρα της συναυλίας θα υπάρξει πούλμαν το οποίο θα μεταφέρει τον κόσμο από τα παρκινγκ προς τον χώρο της συναυλίας με σκοπό την άμεση εξυπηρέτηση.

20150824_110726

Συνεχίζεται η προπώληση των εισιτηρίων μέχρι το Σάββατο το μεσημέρι!

Οι διοργανωτές του Loutraki Festival σας ενημερώνουν ότι η προπώληση των εισιτηρίων θα συνεχιστεί μέχρι και το Σάββατο 29 Αυγούστου το μεσημέρι στα κάτωθι καταστήματα:

Λουτράκι: Level 2, Waves, Coralle, Εν πλω, Χαρτομανία, Ύφος, Maroon

Κόρινθος: Βιβλιοπωλείο Οικονόμου, Αγκινάρα, Pastel

Ίσθμια: Φούρνος Ζώης, Sea and Sand

Άγιοι Θεόδωροι: Πευκάκια, Cine Club

Για τους κατόχους πιστωτικής κάρτας υπάρχει η δυνατότητα online κράτησης εισιτηρίου μέσω της ticket servises: http://www.ticketservices.gr/el/events/?eventid=1630

Όσοι επιθυμούν να μεταφερθούν με λεωφορείο προς το Ηραίο Βουλιαγμένης μπορούν  να απευθύνονται στο πρακτορείο Heraion Tours και στο τηλέφωνο 27440 21062.

Περισσότερες πληροφορίες: 

Τηλ. 2744 3 60101 και στο www.loutrakifestival.com

Share

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.