Μεγάλη προσέλευση στην εκδήλωση του Επιμελητήριου Κορινθίας για μελετητές των προγραμμάτων του ΕΣΠΑ

FOTO telikiΤην ανάγκη  ενίσχυσης των  υφιστάμενων επιχειρήσεων, αλλά και στήριξης της προσπάθειας δημιουργίας νέων, επιβεβαιώνει η μεγάλη συμμετοχή και το ενδιαφέρον των μελετητών στο σεμινάριο που πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 14 Μαρτίου 2013 στο Επιμελητήριο Κορινθίας σε συνεργασία με την Διαχειριστική Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων και τον Ε.Φ.Ε.Π.Α.Ε για τα προγράμματα του ΕΣΠΑ:

  1. «Ενίσχυση Μικρομεσαίων επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται στους τομείς Μεταποίησης- Τουρισμού- Εμπορίου και Υπηρεσιών»

  2. «Ολοκληρωμένη Παρέμβαση για τη Στήριξη της Γυναίκειας Απασχόλησης μέσω Ενίσχυσης της Επιχειρηματικότητας» που έγινε την Παρασκευή 22 Φεβρουαρίου 2013 στο Επιμελητήριο Κορινθίας σε συνεργασία με την Διαχειριστική Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων και τον Ε.Φ.Ε.Π.Α.Ε .

Στην αίθουσα του Επιμελητηρίου Κορινθίας τα στελέχη της Διαχειριστικής Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων παρουσίασαν εκτενώς τις λεπτομέρειες συμπλήρωσης της ηλεκτρονικής αίτησης και δόθηκαν κατατοπιστικές και σαφείς απαντήσεις σε όλα τα ερωτήματα και απορίες που τέθηκαν από τους παρευρισκόμενους μελετητές.

Για περαιτέρω πληροφορίες σχετικά με τα προγράμματα ΕΣΠΑ, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο Επιμελητήριο Κορινθίας: Ερμού 2 Κόρινθος –κα Γκίκα Τηλ 2741024464 Εσωτ 920 email:keta@korinthcc.gr

Share

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.