“Με απάτησε με μια λουλουδού του… ελέους! Ποια; Εμένα, μία σταρ…”

154694Η πολυτάραχη ζωή της λαϊκής τραγουδίστριας, έχει γίνει πολλές φορές πρωτοσέλιδο σε κουτσομπολίστικα περιοδικά…

Αυτή τη φορά όμως αποκαλύπτει μια άγνωστη πτυχή μιας σχέσης της. Ο λόγος για την Άντζελα Δημητρίου που έδωσε συνέντευξη στο “Πρώτο Θέμα” και αποκάλυψε την απιστία που της στοίχισε…

Ποιο είναι το χειρότερο πράγμα που έκανε σύντροφος σου;

Με απάντησε. Δεν υπάρχει χειρότερο πράγμα από αυτό. Είσαι με έναν άνθρωπο που τον φροντίζεις , είσαι δίπλα του με αγάπη και σε αντιμετωπίζει κατά τέτοιο τρόπο. Τον συγκεκριμένο σύντροφο δεν τον ήξερε πριν από τη σχέση μας ούτε η ίδια η μητέρα του. Τον έκανα γνωστό, τον έμαθε όλος ο κόσμος έδινε συνεντεύξεις σε τηλεοράσεις, περιοδικά εφημερίδες και ξαφνικά έμαθα ότι με απάτησε με μία λουλουδού του ελέους! Δεν έχω τίποτα με την οποιαδήποτε δουλειά κάθε γυναίκας. Αλλά σκέψου ότι είσαι με μία σταρ, έχεις μία γυναίκα με προσωπικότητα δίπλα σου, δεν μπορείς να την υποτιμάς.

Μιλάς για τον Τρούπη.
Δεν θέλω να πω όνομα. Τα ευκόλως εννοούμενα παραλείπονται. Δεν ήταν ωραίο πράγμα ούτε για το παιδί μου.

Πως ήσουν ψυχολογικά;
Χάλια. Έπαθα μεγάλη ζημιά. Τρελάθηκα. Δεν το περίμενα. Κάτι με έτρωγε μέσα μου, αλλά έλεγα «Αποκλείεται». Έκανε περίεργες κινήσεις. Έφευγε νωρίς από το σπίτι με την αιτιολογία ότι και καλά πάει στο Μπουρνάζι για καφέ. Έπαθα σοκ όταν συνέβη.

Πως το διαχειρίστηκες;
Ξέσπασα. Έσπασα όλο το σπίτι, τα πιάτα, τα ποτήρια ό,τι υπήρχε. Συνέβη μάλιστα τις γιορτινές ημέρες των Χριστουγέννων. Δεν θέλω όμως να μιλώ άλλο γι΄ αυτό. Μου κάνει κακό.

Share

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.