Μουζάκης εναντίον Μπισμίκη part 2 : “Κριθήκαμε και θα σας κρίνουμε” [VIDEO]

Στιγμιότυπο 2015-04-03, 12.38.03 π.μ.Το μην κρίνεις για να μην κριθείς το ξέρουμε όλοι, δεν ξέρω πόσοι από εμάς το εφαρμόζουμε. Σίγουρα πάντως η πολιτική βρίθει από παραδείγματα αντιπαραθέσεων, κρίσεων και επικρίσεων.
Η υπέρτατη έκφραση της κρίσης είναι οι εκλογές, τουλάχιστον για όσους πιστεύουν στον θεσμό των εκλογών. Εκεί λοιπόν οι δημότες κρίνουν και τοποθετούν σε ανάλογη θέση τους πολιτικούς. Άλλοι κρίνονται άλλοι κρίνουν.

Ο εκάστοτε πολιτικός με τη σειρά του, κρίνοντας τους συναδέλφους του αξιοποιεί για τρόπο έκφρασης τα μέσα που μπορεί, όπως μπορεί. Άλλος τις λεκτικές του ικανότητες, άλλος την ευθύτητα, άλλος τη γλώσσα του σώματος. Και θα μου πείτε τι μας ήρθε και κάνουμε τέτοιες εκτενείς αναλύσεις; Θα καταλάβετε αν δείτε το video παρακάτω. Επίσης θα καταλάβετε πότε κλείσουν οι λακκούβες.

για να σας συνδέσουμε με το παρελθόν μπορείτε να δείτε εδώ το part 1 του Sequel Μουζάκης εναντίον Μπισμπίκη

Πηγή: tvtv.gr

Share

2 Comments on Μουζάκης εναντίον Μπισμίκη part 2 : “Κριθήκαμε και θα σας κρίνουμε” [VIDEO]

  1. ΒΡΕ ΤΙ ΚΟΛΗΜΑ ΕΦΑΓΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΜΠΙΣΜΠΙΚΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΑΦΗΝΕΙΣ ΣΕ ΧΛΩΡΟ ΚΛΑΡΙ?

  2. οι λακκούβες κύριε Μουζάκη ..ειναι απο την προηγούμενη δημοτικη αρχη στην θεση τους … για να λέμε τα πράγματα με το ονομά τους.τα αυτοκινητά μας τα σπαμε εδω και 4 χρόνια .γι αυτό το θεμα μην το αγγίζετε καθόλου ! τι κάνατε για την εκκλησιαστική λυκείου περσι..τον δρόμο που πάει στη σχολή μηχανικού ..τον δρόμο μπροστα απο το τμήμα που εχει κακοτεχνιες μετα το σκάψιμο? ο γκιώνης φταιει γι αυτο ? .

Leave a Reply

Your email address will not be published.