Ονδούρα: Παραιτήθηκε ο πρεσβευτής λόγω σεξουαλικού πάρτι

Ονδούρα: Παραιτήθηκε ο πρεσβευτής... λόγω σεξουαλικού πάρτι

Ο πρεσβευτής της Ονδούρας στην Κολομβία, Αντίρο Κάρλος Ροντρίγκεζ αναγκάστηκε να παραιτηθεί, μετά την αποκάλυψη ότι ο σωματοφύλακάς του είχε οργανώσει ένα σεξουαλικό πάρτι με πόρνες, στα γραφεία της πρεσβείας, ανακοίνωσε το Σάββατο το υπουργείο Εξωτερικών της Ονδούρας, στην Τεγκουσιγκάλπα.

Σύμφωνα με τα μέσα ενημέρωσης της Ονδούρας, ο σωματοφύλακας και στενός φίλος του πρεσβευτή διοργάνωσε ένα χριστουγεννιάτικο σεξουαλικό πάρτι στις 20 Δεκεμβρίου στην πρεσβεία. Το πάρτι κράτησε από τις 22:00 μ.μ. έως τις 5:00 π.μ., σύμφωνα με την αστυνομία της Κολομβίας.

Οι ιερόδουλες φεύγοντας, έκλεψαν υπολογιστές και κινητά τηλέφωνα της πρεσβείας ενώ προέβησαν και σε πράξεις προσβλητικές που δεν σχετίζονται με το σεξουαλικό πάρτι, μέσα στο γραφείο του πρεσβευτή.

«Για την προστασία των εθνικών συμφερόντων μας και τις καλές μας σχέσεις με τη Δημοκρατία της Κολομβίας, ζητήσαμε από τον πρέσβη μας, αμετάκλητα να παραιτηθεί και αυτός παραιτήθηκε αμέσως» ανακοίνωσε το υπουργείο Εξωτερικών της Ονδούρας Η αστυνομία της Κολομβίας ξεκίνησε έρευνα και επιδιώκει να ανακρίνει τις πόρνες που συμμετείχαν στο πάρτι.

Share

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.