Ο Αντιδήμαρχος καθαριότητας και πρασίνου του Δήμου Λουτρακίου – Αγ. Θεοδώρων Θανάσης Μουζάκης σε μία αποκλειστική συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης στο www. tv-tv.tk – “Η καθαριότητα είναι Απαίτηση του Δημότη Υποχρέωση της Δημοτικής Αρχής “

Αντιδημαρχος Θαν. Μουζακης σε αποκλειστικη συνεντευξη στο www.tv-tv.tk
Δείτε το πρωί της Τρίτης 6 12 2011 την αποκλειστική συνέντευξη !

Ο Αντιδήμαρχος καθαριότητας και πρασίνου του Δήμου Λουτρακίου – Αγ. Θεοδώρων Θανάσης Μουζάκης σε μία αποκλειστική συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης στο www. tv-tv.tk μιλά για ζητήματα που αφορούν τους δημότες.
Τονίζει ότι η καθαριότητα είναι Απαίτηση του Δημότη Υποχρέωση της Δημοτικής Αρχής ακόμα κι όταν δεν υπάρχουν πολλές βοήθειες από την κεντρική εξουσία, ακόμα και με λίγους υπαλλήλους. Μιλά για το πόσο καλά λειτουργεί ο μηχανισμός καθαριότητας του Δήμου, η Υπηρεσία Πρασίνου, όπως και για τους Οικισμούς και μοιράζεται τους στόχους του για έναν δήμο καθαρό.
Ο Αντιδήμαρχος καθαριότητας Θανάσης Μουζάκης υπογραμμίζει ότι ο ρυπαίνων πρέπει να πληρώσει και εξηγεί πως θα γίνει αυτό.
Αναφέρεται στους εργαζομένους της ΔΗΚΕΠΑΘ, αλλά και στη στάση των αντιπολιτευομένων παρατάξεων στα θέματα των αρμοδιοτήτων του.
Μοιράζεται με τους αναγνώστες του www. tv-tv.tk το όραμά του για
ΥΠΟΓΕΙΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΔΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛ. ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ με οποιοδήποτε πολιτικό κόστος, αρκεί να γίνει το καλύτερο για τον Δημότη.
Αυτά και άλλα ενδιαφέροντα στην αποκλειστική συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης με αφορμή  την επικειμενη συμπλήρωση ενός έτους από την ανάληψη του Δήμου από τη Δημοτική Αρχή του Κώστα Λογοθέτη.

Share

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.