ο επόμενος Τζέιμς Μποντ θα μπορούσε να είναι ομοφυλόφιλος?

Resizer.ashx-25Τι υποστήριξε για τον 007 ένας από τους ηθοποιούς που τον ενσάρκωσαν

Το ενδεχόμενο ο επόμενος Τζέιμς Μποντ να είναι ομοφυλόφιλος ή μαύρος υποστήριξε ο Πιρς Μπρόσναν, ένας από τους ηθοποιούς που έχουν ενσαρκώσει τον 0007, την ώρα που τα γυρίσματα της νέας ταινίας, «Spectre», συνεχίζονται.

«Σίγουρα! Γιατί όχι;», ήταν η απάντηση του Αμερικανοϊρλανδού ηθοποιού στην ερώτηση του περιοδικού «Details» αν θα μπορούσε να φανταστεί έναν γκέι Τζέιμς Μποντ. Παράλληλα, πρόσθεσε πως δεν νομίζει ότι η παραγωγός των ταινιών, Μπάρμπαρα Μπρόκολι, θα ενέκρινε έναν ομοφυλόφιλο Μποντ στη διάρκεια της ζωής της. «Αλλά θα ήταν ενδιαφέρον θέαμα», συμπλήρωσε.

2012_10$thumbimg105_Oct_2012_104747845-ll.jpg
(O Μπρόσναν ως 007)

Στην ίδια συνέντευξη, ο Μπρόσναν -που είχε το ρόλο του 007 σε τέσσερις ταινίες, από το 1995 μέχρι το 2002- δεν έκρυψε την προτίμησή του σε συγκεκριμένο ηθοποιό: «ας αρχίσουμε, όμως, με έναν μεγάλο μαύρο ηθοποιό στον ρόλο του Τζέιμς Μποντ. Ο Ίντρις Έλμπα έχει ασφαλώς το παρουσιαστικό, το χάρισμα και την παρουσία».

Μάλιστα, η δήλωση έρχεται τη στιγμή που δημοσιεύματα θέλουν τον 42χρονο μαύρο ηθοποιό να διαδέχεται τον Ντάνιελ Κρεγκ, ο οποίος ενσαρκώνει το θρυλικό πράκτορα τα τελευταία δέκα χρόνια.

Naomie-Harris-Idris-Elba-Mandela-Paris-Premiere-Tom-Lorenzo-Site-8.jpg
(O Ίντρις Έλμπα που πολλοί θέλουν πρωταγωνιστή στο επόμενο Τζέιμς Μποντ)

Share

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.