Ο τρόπος που κουμπώνεις το σουτιέν δείχνει τον χαρακτήρα σου

σουτιέν

​Πολλές είναι οι κινήσεις που κάνουμε στην καθημερινότητά μας αλλά δεν τους δίνουμε σημασία… Έχετε αναρωτηθεί ποτέ αν ο τρόπος που κουμπώνετε το σουτιέν σας δηλώνει στοιχεία του χαρακτήρα σας;

Η εμπειρογνώμονας για τη γλώσσα του σώματος και την ανθρώπινη συμπεριφορά Πάτι Γουντ υποστηρίζει:

«Υπάρχουν τέσσερα διαφορετικά είδη προσωπικότητας: αρχηγοί, άνθρωποι με επιρροή, υποστηρικτές, και προσεκτικοί διορθωτές και το κάθε είδος έχει πολύ μοναδικό τρόπο για να κάνει πράγματα, ακόμη και μικρές διαδικασίες, όπως το κούμπωμα του σουτιέν. Ό, τι κάνουμε – και με τον τρόπο που το κάνουμε – αποκαλύπτει πράγματα για τον εαυτό μας».

Έτσι σύμφωνα με την Γουντ:

Αν το κουμπώνετε μπροστά και στη συνέχεια το γυρνάτε ίσια, είστε ένας «παράγοντας επιρροής»: Θέλετε να τραβάτε την προσοχή, να σας εκτιμούν και να σας θαυμάζουν, ενώ βαριέστε πολύ εύκολα.

Εάν το κουμπώνετε πίσω από την πλάτη σας, είστε «υποστηρικτής»: Ακολουθείτε την παράδοση και κάνετε τα πράγματα όπως τα έχετε διδαχθεί. Είστε κοινωνικός και καλός ακροατής, αλλά δεν σας αρέσουν οι αλλαγές.

Εάν φοράτε σουτιέν που κουμπώνει μπροστά είστε «αρχηγός»: Είστε αποτελεσματικοί, δεν θέλετε να χάνετε χρόνο και συνεχώς θέλετε να έχετε τον έλεγχο.

Αν πρώτα το κουμπώνετε και μετά το φοράτε πάνω από το κεφάλι σας είστε «προσεκτική διορθωτής»: Θέλετε να κάνετε τα πράγματα σωστά από την αρχή, έτσι ώστε να αναλύσετε κάθε κατάσταση πριν κάνετε μια κίνηση. Ωστόσο, δεν σας αρέσει πραγματικά να είστε το επίκεντρο της προσοχής.

Share

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.