Ο χειρότερος εργοδότης του κόσμου

Είναι Aυστραλός και έχει επιχείρηση με πλυντήρια ρούχων. Ίσως να είναι και ο χειρότερος άνθρωπος του πλανήτη. Θα πληρώσει πρόστιμο 40.000 ευρώ γιατί: απειλούσε να ρίξει στους υπαλλήλους του οξύ, να τους ρίξει στα άγρια σκυλιά και άλλα πολλά…

Λέγεται Κέβιν Αντριους και στο κατάστημα πλυντηρίων ρούχων που διατηρεί στη Μελβούρνη, οι υπάλληλοί του περνούν των παθών τους τον τάραχο!

Αποκαλούσε καθημερινά «σκύλες» τις γυναίκες υπάλληλους του, λέγοντας τις πως «είναι καλές μόνο για ένα πράγμα στο κόσμο» και πως «αν δεν είναι καλές στη δουλειά τους, θα φωνάξει τον βιαστή της περιοχής να τις περιμένει έξω από το μαγαζί»!

Ο 61χρονος έριχνε επίσης στους εργαζόμενούς του πράγματα στο κεφάλι ή το γραφείο την ώρα που δούλευαν, ενώ οι ύβρεις και οι μειωτικοί χαρακτηρισμοί ήταν στην ημερήσια διάταξη.

«Μας είχε απειλήσει πως, αν αργούσαμε στη δουλειά ξανά, θα μας έριχνε τροφή στα άγρια σκυλιά που είχε στη πίσω αυλή», είπε ένας από τους – μαρτυρικούς – υφισταμένους του βαρβάρου εργοδότη. «Μάλιστα κάποια φορά έστειλε έναν δικό του να τα φέρει μέσα στο κατάστημα».

Share

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.