Ο Adriano Celentano υποστήριξε την Ελλάδα στο San Remo!

ΙΤΑΛΙΑ: «We are all Greeks» από τον Adriano Celentano στο San Remo!

Ο γνωστός Ιταλός ηθοποιός, τραγουδιστής, συνθέτης αλλά και παρουσιαστής Adriano Celentano ήταν καλεσμένος την πρώτη ημέρα του 62ου Φεστιβάλ Τραγουδιού του San Remo.

Στο θεατρικό και μουσικό νούμερο που παρουσίασε στο κοινό αναφέρθηκε στην οικονομική κατάσταση στην Ελλάδα και στα μέτρα που επιβάλλονται στη χώρα μας με σκληρά λόγια για τους Ηγέτες της Ευρώπης που «σχεδιάζουν τον αφανισμό της Ελλάδας», όπως είπε χαρακτηριστικά.

«Η Μέρκελ και ο Σαρκοζί, επιβαλλουν στην Ελληνική κυβέρνηση, την αγορά των δικών τους οπλικών συστημάτων. «Αν θέλετε την βοήθεια και την παραμονή στο ευρώ – είπαν – πρέπει να αγοράσετε τα δικά μας τάνκς και τα δικά μας ωραία πολεμικά μας πλοία». Επιβάλλοντας περικοπές και θυσίες, στους κουρελιασμένους Έλληνες.
Αυτό είναι που έχει γραφτεί στη χθεσινή Corriere Della Sera στην σελίδα 5.
Αλλά ήδη από πέρυσι το καλοκαίρι η Wall Street Journal αποκάλυπτε ότι το Βερολίνο και το Παρίσι, απαιτούσαν την αγορά εξοπλισμών, σαν προυπόθεση για την έγκριση του σχεδίου διάσωσης της Ελλάδας.
Είναι αυτή η Ευρώπη που θέλουμε; Κυνική και εξοπλισμένη σαν αστακός;  Δείτε το video

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=JjUZdMrrqXs&feature=player_embedded]

Συγκινημένος αφιέρωσε το τραγούδι του στους δοκιμαζόμενους Έλληνες.

Τον αγαπούσαμε που τον αγαπούσαμε, τώρα τον λατρεύουμε, αλλά έτσι είναι οι ταλαντούχοι άνθρωποι είναι και σκεπτόμενοι και ανώτεροι! Ειδικά όταν είναι εξαρετικά ταλαντούχοι..

Share

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.