Ποια ζώδια επηρεάζει θετικά και ποια αρνητικά
Oι Ταύροι και οι Σκορπιοί, κυρίως του β’ δεκαημέρου είναι αυτοί που επηρεάζονται θετικά απ’ αυτήν την πανσέληνο και όσοι έχουν πλανήτες, κυρίως στην 15η μοίρα αυτών των ζωδίων.
Οι Παρθένοι και οι Ιχθείς, πάνω στον άξονα των οποίων πραγματοποιείται η αντίθεση του Ήλιου με τη Σελήνη… μπορεί να πιεστούν, αλλά θα είναι μια καλή πανσέληνος γι΄αυτούς!
Τα ζώδια που πρέπει να προσέχουν περισσότερο είναι αυτά του Παρορμητικού σταυρού, -Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι αλλά και οι Δίδυμοι, Τοξότες.
Αναλυτικά για κάθε ζώδιο
Κριός
Δίνεις βάση στα επαγγελματικά σου και κλείνεις  εκκρεμότητες που αφορούν σε αυτά. Μπορεί προς το παρόν να ανταμείβεσαι μόνο ηθικά και το πορτοφόλι σου να μην βλέπεις να γεμίζει… αλλά έχε υπομονή. Ε και που είσαι;;; Η ζωή δεν είναι μόνο χρήμα. Μην αφήνεις παραπονεμένο το έτερον ήμισυ.
Ταύρος
Στον πέμπτο οίκο σου πραγματοποιείται η πανσέληνος, συνεπώς ετοιμάσου να δεχτείς βέλη… τα βέλη του έρωτα! Αν δεν είσαι ήδη ερωτευμένος, ετοιμάσου… για έναν κεραυνοβόλο έρωτα, με μακρόχρονη διάρκεια.
Δίδυμοι
Μην μιλάς πολύ, μην βιάζεσαι και κάνει δύο μέρες υπομονή! Αυτό σημαίνει ότι η πανσέληνος θα σε βρει στο τρέξιμο, στο άγχος, στις υποχρεώσεις, κυρίως σε θέματα που αφορούν στο σπίτι και την οικογένεια. Όλα θα γίνουν…!
Καρκίνος

Προφητικά λειτουργεί αυτή η πανσέληνος για σένα, αφού θα «φωτίσει» τα θέματα εκείνα που ήταν κάπως «σκοτεινά». Έμενες με ερωτηματικά σε κάποιες υποθέσεις; Δεν μπορούσες να κατανοήσεις κάποιες άλλες; Ε! Περίμενε να περάσει η πανσέληνος και θα φανούν όλα.

Λέων

Τα οικονομικά σου προβλήματα δείχνουν να φτάνουν στο τέλος τους. Δεν αποκλείεται να προκύψει και μια νέα ενδιαφέρουσα επαγγελματική πρόταση με πολύ ικανοποιητικές αποδοχές. Προσοχή στις παγίδες.

Παρθένος

Πρωταγωνιστείς τις ημέρες αυτές… και ήρθε η ώρα να απεγκλωβιστείς από τα προβλήματά σου, να βρεις λύσεις σε θέματα που σε απασχολούν! Ένας έρωτας… μεγάλος, δυνατός και συναρπαστικός, αν δεν έχει έρθει ήδη, σε περιμένει! Αν δεν σκέφτεσαι θετικά την απόκτηση ενός παιδιού… προσοχή…!

 

Ζυγός 

Οργανώνεις τα σχέδια σου,  προετοιμάζεις τη στρατηγική σου και πορεύεσαι προς την υλοποίηση των στόχων σου. Οι φίλοι είναι στο πλευρό σου και δέχεσαι την υποστήριξη τους. Προσοχή στις αισθηματικές σου σχέσεις.

 

Σκορπιός

Στόχος σου να πραγματοποιήσεις ότι έχεις βάλει στο μυαλό σου! Το χρήμα και η επαγγελματική καταξίωση είναι μέσα σ’ αυτά! Θα τα καταφέρεις, μόνο πρόσεχε ώστε να περιορίσεις λίγο την δ εκδικητικότητα σου, όπου κρίνεται απαραίτητο!

Τοξότης

Θα δικαιωθείς για τους κόπους σου στον επαγγελματικό τομέα. Την αύξηση στις αποδοχές θα την δεις σύντομα, αλλά φρόντισε να μην ψυχρανθείς με αγαπημένα σου πρόσωπα.

Αιγόκερως
Ιδιαίτερα ευνοϊκή είναι για σένα η πανσέληνος, ενώ με την καλή θέση του Πλούτωνα, ακόμη και το πιο τρελό σου όνειρο μπορεί τώρα να πραγματοποιηθεί. Δεν αποκλείεται να έχεις επιστροφές από το παρελθόν… καθώς και την αναζωπύρωση ενός παλιού έρωτα.
Υδροχόος

Ενεργοποιείσαι  ώστε να τακτοποιήσεις εκκρεμότητες και χρέη. Μην προβληματίζεσαι τόσο, οι υποχρεώσεις θα αυξάνονται αλλά θα καταφέρεις να βάλεις ένα πρόγραμμα και να τα φέρεις όλα σε μια τάξη.

Ιχθείς
Ευχάριστες εξελίξεις αναμένονται στα αισθηματικά σου. Αυτό σημαίνει ή ότι θα βρεις λύσεις σε θέματα που σε απασχολούν με το σύντροφό σου, ή ότι θα κάνεις μια νέα σημαντική γνωριμία, ίσως μέσα από το φιλικό σου περιβάλλον. Τα οικονομικά σου να προσέξεις!