Παντρεύτηκε ο Παύλος Χαϊκάλης με την μπατσίνα που τον φύλαγε ύστερα από απόσπασή της [Photos]

pantreutike-o-paulos-xaikalis-oi-fwtografies-tou-gamou.w_lΠαντρεύτηκε ο Παύλος Χαϊκάλης με τη Μαρία Λύκου-Οι φωτογραφίες του γάμου.

Θυμίζουμε ότι η κα Λύκου μέχρι το 2012 εργαζόταν στη διεύθυνση αστυνόμευσης του αεροδρομίου “Ελευθέριος Βενιζέλος”. Μετά την εκλογή του ως βουλευτής, ο κ.Χαϊκάλης αιτήθηκε στην ΕΛ.ΑΣ την απόσπαση της συντρόφου του στο πολιτικό του γραφείο, ως προσωπική ασφάλεια. Ωστόσο, όπως γράφει η εφημερίδα «Πρώτο Θέμα» επειδή δεν προβλεπόταν άμεση απόσπαση, προηγήθηκε η μετάθεση της κας Λύκου στη Γενική Διεύθυνση Ασφάλειας Επισήμων επιχειρηματιών και λοιπών VIP. Από εκεί η αρχιφύλακας κατέληξε τελικά στο γραφείο του συντρόφου της.

Η Μαρία Λύκου είναι και επίσημα κυρία Χαικάλη. Ο πρώην βουλευτής και υπουργός είναι ένας ευτυχισμένος σύζυγος. Δείτε την τελετή στο Δημαρχείο Ραφήνας.

Στο Δημαρχείο της Ραφήνας παντρεύτηκε ο Παύλος Χαϊκάλης με τη σύντροφό του Μαρία Λύκου, με πολιτικό γάμο και κουμπάρα την παρουσιάστρια Χριστίνα Λαμπίρη.

Το ζευγάρι έφτασε μαζί, με τη Μαρία Λύκου να έχει επιλέξει ένα κομψό μπλε σκούρο μάξι φόρεμα, με έναν ώμο και τον Παύλο Χαϊκάλη με ένα μπλε σκούρο κομψό κοστούμι (σε αρμονία με τη σύντροφό του) σεταρισμένο με μία purple γραβάτα. Να σημειώσουμε ότι η κυρία Χαϊκάλη επέλεξε να φορέσει  χαμηλού ύψους nude γόβα.

 

Η Χριστίνα Λαμπίρη έφτασε συνοδευόμενη από τον σύζυγό της Θανάση Αδαμόπουλος. Χαρούμενος ο γιος του Παύλου Χαϊκάλη, Γιώργος, με την όμορφη συνοδό του, καμάρωνε τον πατέρα του και τη Μαρία Λύκου με την οποί α διατηρεί μία ζεστή σχέση.

Ο γιος του Παύλου Χαϊκάλη με τη συνοδό του
Ο γιος του Παύλου Χαϊκάλη με τη συνοδό του

 

 

 

 

Share

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.