Περιπέτεια στον αέρα για τον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά!

Περιπέτεια στον αέρα για τον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά! Περιπέτεια στον αέρα είχε πριν από λίγο ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς, εν πτήσει για το Μπακού του Αζερμπαϊτζάν, όπου έχει προγραμματισθεί να υπογράψει αύριο τις συμφωνίες  για τον αγωγό TAP, αλλά και για την ιδιωτικοποίηση της ΔΕΣΦΑ!

Συγκεκριμένα, ενώ είχαν περάσει 10 λεπτά μετά  την απογείωσή του από την Ελευσίνα και   το πρωθυπουργικό αεροσκάφος με επιβάτες τον κ. Σαμαρά και τους συνεργάτες του  βρισκόταν πάνω από τη Βόρεια Εύβοια, στο πιλοτήριο άναψε η ένδειξη για βλάβη στα «φλαπς» (τα πτερύγια που βρίσκονται ενσωματωμένα  στα φτερά του αεροπλάνου).

Ο κυβερνήτης  ανακοίνωσε τότε στον πρωθυπουργό και τη συνοδεία του ότι επιστρέφουν επειγόντως στην Ελευσίνα.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, το πρωθυπουργικό αεροσκάφος προγραμματίσθηκε εκ νέου να αναχωρήσει από την Ελευσίνα για το Μπακού, καθώς υπήρχε η προσδοκία ότι η βλάβη δεν  θα αποδεικνυόταν σημαντική και ότι θα μπορούσε να αποκατασταθεί. Τελικά όμως, μετά από δοκιμαστική πτήση που έγινε αποφασίσθηκε να μην δοθεί πράσινο φως για νέα απογείωση, καθώς το πρόβλημα παρέμενε! 

Το αποτέλεσμα είναι τελικά να ματαιωθεί η επίσκεψη του πρωθυπουργού και της συνοδείας των υπουργών, με αποτέλεσμα η υπογραφή των συμφωνιών να γίνει τελικά σε επίπεδο πρέσβεων.

Κατά πάσα πιθανότητα μάλιστα το ταξίδι του πρωθυπουργού στις Βρυξέλλες την Πέμπτη, για να συμμετάσχει στη σύνοδο κορυφής, θα γίνει με αεροσκάφος της γραμμής…

Πηγή:.star.gr
Share

Leave a Reply

Your email address will not be published.