Ποιόν ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟ αποκάλεσε “ΠΡΟΣΤΑΤΗ” ο Γ.Μαρίνης. Κόντρα Γ. Δέδε με Γ.Κακαβά. Αδειοδότηση Καντίνας στην παραλία. Λήψη Απόφασης επί των υποβληθεισών αιτήσεων για χορήγηση αδειών άσκησης υπαίθριων στάσιμων και πλανόδιων εμπορικών δραστηριοτήτων.

Αδειοδότηση Καντίνας στην παραλία. Λήψη Απόφασης επί των υποβληθεισών αιτήσεων για χορήγηση αδειών άσκησης υπαίθριων στάσιμων και πλανόδιων εμπορικών δραστηριοτήτων. Το απόσπασμα του Συμβουλίου με τους “προστάτες” δια στόματος κου Γ. Μαρίνη και τους υποστηρικτές των καταστηματαρχών.

Την αδειοδότηση της  καντίνας την καταψήφισαν οι Δημ. Σύμβουλοι Πέτρου, Δόσχορης, Πέρας και ο  Αντιδήμαρχος Γ. Δέδες λόγω καταστήματος ψιλικών που λειτουργεί δίπλα, αλλά και λόγω παρακείμενης ταβέρνας. Ο κος Πέρας συμφώνησε με τους λόγους που προανέφερε ο κος Γ. Δέδες. Ο κος Πέτρου είπε ότι είναι αθέμιτος ανταγωνισμός. Τελικά εγκρίθηκε κατά πλειοψηφία.

 

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=VluDTxbCGOA&feature=g-upl&context=G2f01742AUAAAAAAAEAA]

 

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=xh8VWVNtGN8&feature=g-upl&context=G237289dAUAAAAAAADAA]

Share

2 Comments

  1. ΤΟ ΝΑ ΓΕΜΙΣΕΤΕ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΚΑΝΤΙΝΕΣ ΥΠΟΒΑΘΜΙΖΕΙ ΤΟΝ ΤΟΥΡΙΣΜΟ ΓΙΑΤΙ ΜΑΖΕΥΕΙ ΧΑΜΗΛΟΥ ΕΠΙΠΕΔΟΥ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΞΑΝΑΦΤΙΑΧΝΕΙ

  2. Τα βαζετε με το καζινο, φερνετε τον προαστικο και τις καντινες αρκετα υποβαθμιστηκε το Λουτρακι δε θα την αφησω εγω να γινει. Θα γινει στο τελος αλυσιδα απο καντινες και οι διπλα τι να κανουν. Αν δεν κανουν ζωνες οικιστικου ελεγχου δε θα βγει ακρη

Leave a Reply

Your email address will not be published.