Πρώτοι στο sex οι Έλληνες παρά τη κρίση

Κι όμως όσο κι αν πιστεύουν ότι έχουμε πέσει εμείς παραμένουμε όρθιοι. Σ΄ όλα τα επίπεδα! Σύμφωνα με δημοσίευμα της τουρκικής εφημερίδας ΧΟΥΡΙΕΤ “οι Έλληνες που αγωνίζονται ενάντια στην οικονομική κρίση, με μέσο όρο 154 σεξουαλικές επαφές κατ΄άτομο τον χρόνο, είναι η χώρα που κάνει το περισσότερο σεξ στον κόσμο”!
Με βάση την έρευνα που έκανε η εταιρία παραγωγής προφυλακτικών Ντούρεξ σε 37 χώρες με την συμμετοχή 37 χιλιάδων ατόμων, ενισχύθηκε η άποψη πως η εμφάνιση της κρίσης χρέους στην Ελλάδα δεν είναι αναλογική με την ερωτική ζωή. Το 51% των Ελλήνων δήλωσαν ικανοποιημένοι από την σεξουαλική τους σχέση, ενώ το 49% είπαν πως δεν την απολαμβάνουν καθόλου.
Ένα άλλο στοιχείο που δείχνει πως οι οικονομίες της χώρας δεν επιδρούν στις σεξουαλικές σχέσεις είναι και η περίπτωση της Νιγηρίας. Η Νιγηρία είναι στην πρώτη θέση των χωρών με ανθρώπους που είναι ικανοποιημένοι σεξουαλικά με ποσοστό 67%, και ακολουθούν το Μεξικό με 63%, η Ινδία με 61% και η Πολωνία με 54%.
Η μεγαλύτερη διάρκεια σεξουαλικής επαφής ανήκει στους Νιγηριανούς με 24 λεπτά, ενώ η συντομότερη με 13 λεπτά στην Ινδία. Η Ελλάδα παρά το ότι είναι η χώρα στην οποία κάνουν τις περισσότερες φορές σεξ την εβδομάδα, από πλευράς συντρόφων δεν πέτυχε να μπει στις τρεις πρώτες χώρες, ενώ εντοπίστηκε πως οι Ελληνίδες μέσα σε ένα χρόνο πήγαν κατ΄αναλογία με περισσότερους άντρες. Η χώρα με την μικρότερη ικανοποίηση από την σεξουαλική ζωή είναι η Ιαπωνία. Μόνο το 15% των Ιαπώνων είπαν πως είναι ικανοποιημένοι από την σεξουαλική τους ζωή. Ο μέσος όρος των ετήσιων σεξουαλικών επαφών είναι 103, ενώ μετά την Ελλάδα στην δεύτερη θέση έρχεται η Βραζιλία με μέσο όρο 145 επαφές τον χρόνο και η Πολωνία και η Ρωσία με 143.
Η Τουρκία είναι μέσα στις πρώτες έξι χώρες με τις περισσότερες σεξουαλικές επαφές ανά εβδομάδα και με ποσοστό 85% καταλαμβάνει την τέταρτη θέση

tourkikanea.gr

Share

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.