Πωλείται η έπαυλη του Frank Sinatra στην Καλιφόρνια

Πωλείται η έπαυλη του Frank Sinatra στην Καλιφόρνια

Έναντι τεσσάρων εκατομμυρίων δολαρίων πωλείται η έπαυλη του Frank Sinatra στο Palm Springs της Καλιφόρνια. Πρόκειται για σπίτι πεντακοσίων τετραγωνικών μέτρων, το οποίο σχεδιάστηκε το 1967 από τον αρχιτέκτονα Ross Patton.

Είναι ένα από τα ομορφότερα και  πολυτελέστερα σπίτια στο Palm Springs και έχει επενδυθεί με ξύλο, ενώ διαθέτει εκτός των άλλων, μεγάλα υπνοδωμάτια με τζάκι, πολυτελή μπάνια, εσωτερική και εξωτερική πισίνα, σάουνα, γήπεδο τένις, γυμναστήριο, ειδικό χώρο για προσγείωση και απογείωση ελικοπτέρου και εκπληκτική θέα στην κοιλάδα της Coachella.

Ο Playboy, bon-viveur, λάτρης του  ωραίου φύλου και των καταχρήσεων,  κυρίως όμως, ένας από τους  σπουδαιότερους καλλιτέχνες του προηγούμενου αιώνα, ο Frank Sinatra, με τη χαρακτηριστική του φωνή,ύμνησε τη Νέα Υόρκη, τα Χριστούγεννα, τον έρωτα και την καλή ζωή, διαγράφοντας μια πορεία με συνεχείς αναταράξεις, κάνοντάς τα όλα όμως τελικά, με τον «δικό του τρόπο».

Οι νεότεροι θα έχουν την ευκαιρία να μάθουν περισσότερα για τον Frankie, μέσα από την επερχόμενη ταινία του Martin Scorsese, για τη ζωή του μεγάλου ερμηνευτή.

frankie house 4.jpg

Πηγή: Star.gr
Share

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.