Ράγισε η γυάλινη γέφυρα του… τρόμου στην Κίνα!

image

Σύμφωνα με το CNN μόλις δύο εβδομάδες από τα εγκαίνια της γέφυρας στο όρος Γιουντάι, σημειώθηκαν οι πρώτες φθορές με αποτέλεσμα να απαγορευθεί η πρόσβαση των πολιτών σε αυτή ώστε να αποκατασταθεί το τμήμα που έχει ραγίσει. «Μόλις βίωσα μια ιστορική στιγμή. Το γυαλί στη γέφυρα του Γιουντάι έχει σπάσει», έγραψε έντρομος ένας χρήστης του δημοφιλούς τόπου κοινωνικής δικτύωσης στην Κίνα, Weibo.

image

«Ενώ πλησίαζα στο τέλος του περάσματος, άκουσα ένα δυνατό ήχο “μπανγκ”. Τα πόδια μου έτρεμαν. Κοίταξα κάτω και είδα το τμήμα γυαλιού να έχει θρυμματιστεί. Κάποιοι ούρλιαζαν. Εγώ φώναξα “έχει σπάσει πραγματικά, έχει σπάσει πραγματικά”. Και τότε έτρεξα σπρώχνοντας τον κόσμο που βρισκόταν μπροστά μου. Ήταν τρομακτικό», συνέχισε ο τουρίστας που δύσκολα θα ανέβει για δεύτερη φορά στη γυάλινη γέφυρα μετά τη συγκλονιστική εμπειρία του.

image
Τους πολίτες επιχείρησαν να καθησυχάσουν οι αρμόδιοι που εξέδωσαν ανακοίνωση όπου ανέφεραν πως δεν υπάρχει κίνδυνος για το κοινό, επισημαίνοντας πως εντοπίστηκαν μόνο μικρές ρωγμές. Βέβαια, ένας ακόμα χρήστης του Weibo έγραψε πως «σίγουρα δεν πρόκειται μόνο για λίγες ρωγμές», τονίζοντας πως ολόκληρο το τμήμα είχε ραγίσει. Ωστόσο, η γέφυρα για την ασφάλεια των επισκεπτών θα παραμείνει κλειστή ώστε να διαπιστωθούν τα αίτια της βλάβης.

image
Λέγεται, πάντως πως το ράγισμα προκλήθηκε μόνο σε ένα από τα τρία επίπεδα του γυαλιού, επομένως δεν υπάρχει κανένας κίνδυνος για τους επισκέπτες. Ποιος, όμως, τολμά να περπατήσει στον… αέρα και με ραγισμένο γυαλί;
πηγη: protothema.gr

Share

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.