Ραδιοφωνική Συνέντευξη Π. Παύλου : Διαβάστε κάποια και Ακούστε όλα όσα είπε ο πρώην Δήμαρχος

ΜικρογραφίαΤη Δευτέρα 15 / 4 / 2013 η εκπομπή ” καφέ ελληνικόν” ( Lradio 87.5 ) φιλοξένησε τον πρώην Δήμαρχο Παύλο Παύλου. Ο Κώστας Αντωνίου  έθεσε ερωτήματα που έχουν να κάνουν με την αντικατάσταση του Προέδρου του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Λουτρακίου – Περαχώρας και εκεί (πριν την ψήφιση) ο κ Παύλου είπε ότι θα ακούσει αυτά που θα ειπωθούν και μετά θα κρίνει αν θα ψηφίσει λευκό ή αποχή.

Ο κ Παύλου αναφέρθηκε εκτενώς στον Προαστιακό και στην προγραμματισμένη συνάντηση ορισμένων δημοτών (Χαρίτος, Παπαθεοδώρου, Κομνηνός) με τον Υπουργό κ Χατζηδάκη, που τελικά κατέληξε παρουσία αρχηγών των συνδυασμών Λουτρακίου, του Δημάρχου, του Αντιπεριφερειάρχη Γ. Δέδε και του Βουλευτή Κορινθίας Χρ Δήμα να γίνει με τον αναπληρωτή Υπουργό κ Καλογιάννη.

Άλλα θέματα που θίχτηκαν ήταν η γνωμοδότηση Τσοβόλα και εκεί ο κ Παύλου στέλνει ένα πολύ συγκεκριμένο μήνυμα σε αυτόν που διέσυρε την αξιοπρέπειά του! Στη συνέχεια έγινε λόγος για τον διευρυμένο Δήμο Λουτρακίου – Αγ. Θεοδώρων. Πως κρίνει τη διαχείριση του Δήμου από τον Κ. Λογοθέτη σε ποια σημεία του αποδίδει ευθύνες και που τον αιτιολογεί;

Φυσικά η κουβέντα έφτασε και στη Λουτράκι ΑΕ, καθώς και στις υπογραφές που είχαν συγκεντρωθεί για το έκτακτο Δημ. Συμβούλιο με θέμα την πορεία του Υδροθεραπευτηρίου και εκεί ο κ Παύλου συμπέρανε ότι “είναι πάρα πολύ αργά πια να αλλάξει η κατάσταση”.

Τι γίνεται με το  Γενικό Πολεοδομικό Σχέδιο, τι απαντά σε όσους επικρίνουν την υδροδότηση των οικισμών;

Τι σκέφτεται για τις ερχόμενες εκλογές και που εφιστά την προσοχή των ψηφοφόρων με χαρακτηριστικό παράδειγμα τον αείμνηστο κ Λ. Τσούγκο, αλλά και ένα άλλο παράδειγμα με τον ίδιο τον κ Παύλου.

[youtube=https://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=-GzW-c9Xtx4]

Share

4 Comments on Ραδιοφωνική Συνέντευξη Π. Παύλου : Διαβάστε κάποια και Ακούστε όλα όσα είπε ο πρώην Δήμαρχος

  1. Τέτοιους δημάρχους θέλει ο τόπος! Παράδειγμα προς μίμηση!

  2. ΝΑΙ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥΣ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΟΝ ΕΠΟΜΕΝΟ ΛΟΓΟΘΕΤΗ ΚΑΙ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΑΝΕ ΣΤΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ ΚΑΛΑ ΤΟΥ ΕΙΠΕ Ο ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΟΤΙ Ο ΛΟΓΟΘΕΤΗΣ ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΟΥ !

  3. Τι ρωτάει για το νερό αυτός ο δημοσιογράφος; Τι τον πειράζει που οι οικισμοί έχουν τα αυτονόητα που έχουν οι υπόλοιποι; Δεν πρόκειται για ανταλλαγή με ψήφους που υπαινίχθηκε αλλά για ενδιαφέρον για τους ανθρώπους που στερούνται τα βασικά αγαθά. Και για να ξέρει επειδή προφανώς είναι άσχετος πολλοί από όσους ζουν στις περιοχές που υδροδοτήθηκαν δεν ψηφίζουν καν στο Λουτράκι.

Leave a Reply

Your email address will not be published.