Συμβαίνει τώρα. Ο Δήμαρχος στον Εισαγγελέα Κορίνθου για να μην κλείσουν το Κέντρο Υγείας Λουτρακίου!

Οι χειρότερες προβλέψεις δείχνουν να επιβεβαιώνονται αφού η μεταφορά των 2 Ιατρών από το Κέντρο Υγείας Λουτρακίου στο Νοσοκομείο Κορίνθου, που υποτίθεται ότι θα ήταν μόνο για τη χθεσινή μέρα, τώρα παρατείνεται και για το Σαββατοκύριακο σύμφωνα με απόφαση της Διοικητού του Νοσοκομείου Κορίνθου.

Ο Δήμαρχος Κ. Λογοθέτης συνοδευόμενος από τον Αντιδήμαρχο καθαριότητας Θ. Μουζάκη, ακολουθούμενοι από τον Αντιδήμαρχο κο Γ. Δέδε μετέβη στον Εισαγγελέα Κορίνθου προκειμένου να αποτρέψει την παραμικρή πιθανότητα να υποβαθμιστεί η αξία του Κέντρου Υγείας Λουτρακίου.

Πάρτε μια γεύση από το ιστορικό του περιστατικού:

Το Γενικό Νοσοκομείο Κορίνθου λόγω επίσχεσης των ειδικευόμενων Ιατρών και προκειμένου να εξασφαλιστεί, όπως ισχυρίζεται, η ασφαλής εφημερία του, καλεί τους εφημερεύοντες ιατρούς του Κέντρου Υγείας Λουτρακίου να εφημερεύουν στο ΤΕΠ του Γ.Ν.Κ. από 5/4/2012 και μέχρι τη λήξη της επίσχεσης.

Ο Δήμαρχος Λουτρακίου – Αγίων Θεοδώρων Κώστας Λογοθέτης καταγγέλλει την απόφαση αυτή της διοίκησης του Γ.Ν.Κ. ως απαράδεκτη και άκρως επικίνδυνη. Οι γιατροί του Κ.Υ. Λουτρακίου πρέπει απαραιτήτως να βρίσκονται στις θέσεις τους στο Κέντρο Υγείας στο Λουτράκι διότι κανείς δεν μπορεί να προεξοφλήσει ότι ανά πάσα στιγμή σε μία πόλη με 12000 κατοίκους και κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού 80.000 και πλέον, δεν θα παρουσιαστούν εξαιρετικά κατεπείγοντα περιστατικά υγείας.

Ο Δήμαρχος προειδοποιεί:

Αν παρόλα αυτά το Γ.Ν.Κ. προχωρήσει στην υλοποίηση της άνω απόφασης, εξυπακούεται ότι για οποιοδήποτε σοβαρό και επείγον περιστατικό υγείας προκύψει στους κατοίκους του Λουτρακίου, η Διοίκηση του Νοσοκομείου θα είναι η μόνη υπεύθυνη για το συμβάν και θα λογοδοτήσει στη Δικαιοσύνη.

Γραφείο Τύπου

Video με τη χθεσινή δήλωση του Δημάρχου που αποτελεί οιωνό της σημερινής κατάστασης

Share

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.