Συνάντηση για τις Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις του Δήμου Λουτρακίου [Video, photos]

Στιγμιότυπο 2015-11-19, 8.44.01 π.μ.Πραγματοποιήθηκε χθες συνάντηση των φορέων για τις Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις. Με σκοτάδι στις περισσότερες περιοχές του Λουτρακίου μέσα στην φωτισμένη αίθουσα Συνεδριάσεων του Δήμου μας, οι εκπρόσωποι των συλλόγων επιχείρησαν να δώσουν τα φώτα τους και τις προτάσεις τους για συμμετοχή στις Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις που σχεδιάζεται να πραγματοποιηθούν στις 29 Νοεμβρίου και στις 27 Δεκεμβρίου.
Ο ρόλος του Δήμου είναι καθαρά επικουρικός και υποστηρικτικός μιας και τα έξοδα των εκδηλώσεων καλούνται να τα καλύψουν τα μέλη των Συλλόγων που θα συμμετάσχουν. Εκπρόσωποι του Εμπορικού Συλλόγου Λουτρακίου, του Συλλόγου “Ξένιος Ζεύς“, του Σ.Ε.Γ.Ε.Σ.,των συλλόγων της Περαχώρας και του ρωσικού συλλόγου έδωσαν το παρόν και ανέπτυξαν τις προτάσεις τους στον Αντιδήμαρχο Πολιτισμού κ. Τάσο Σακελλαρίου. Η πρόταση που συζητήθηκε περισσότερο συντονίστηκε από τον γνωστό και ενεργό συνδημότη μας κ. Νεκτάριο Καλλιάρα που είναι μέλος του Εμπορικού Συλλόγου. Παρουσίασε την ιδέα όπου ιδιώτης της περιοχής (Buddha Club) θα οργανώσει εκδηλώσεις με DJ και ένα συγκρότημα που θα έρθει για να εμψυχώσει την εκδήλωση και όχι για να τραγουδήσει. Επίσης ο ηχολήπτης που θα στήσει τον ήχο, προσφέρθηκε να δουλέψει εθελοντικά, αρκεί να υπάρχει μεγάλη συμμετοχή. Ως ημέρα έναρξης των εκδηλώσεων προτάθηκε η 29 Νοεμβρίου. Την ημέρα αυτή θα γίνει φωταγώγηση του δέντρου, η Φιλαρμονική Λουτρακίου θα συνοδεύσει την λιτανεία του Αγ. Ανδρέα, ενώ σχεδιάζεται να στηθούν projectors όπου σε ένα διάλειμμα στην εμφάνιση των dj θα προβάλλεται η λιτανεία του Αγ. Ανδρέα. Το πρόγραμμα βέβαια δεν έχει αποφασιστεί επακριβώς, ούτε και οι ημερομηνίες βρήκαν σύμφωνους τους πάντες επειδή υπήρξε προβληματισμός λόγω του λίγου χρόνου που απομένει για να στηθεί, να βρεθούν τα χρήματα και να γίνει η προβολή των εκδηλώσεων. Επίσης εκπρόσωπος του Συλλόγου Ξένιος Ζεύς θεώρησε αυτονόητο ότι για να δώσουν χρήματα τα μέλη θα πρέπει να γίνει σαφές τι τους ζητάνε και ποιος τα ζητάει ο Δήμος ή κάποιος ιδιώτης και τι μορφής θα είναι η υποστήριξη χορηγία ή διαφήμιση; Στην δεύτερη περίπτωση ποια τα ανταποδοτικά για τους επιχειρηματίες; Τέλος πάντων δείτε το video αλλά χαμηλώστε την ένταση από τη μέση και μετά γιατί όπως πάντα σε τέτοιες συναντήσεις η ατμόσφαιρα φορτίστηκε.

Πηγή: tvtv.gr

Share

7 Comments on Συνάντηση για τις Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις του Δήμου Λουτρακίου [Video, photos]

  1. Δηλαδή για να καταλάβω αν είναι να πληρώουν πάλι οι μαγαζάτορες τι τον θέλουν τον δήμο σε τι χρειάζεται όλο αυτό γιατί δεν τους αφήνετε ελεύθερος θα αποφασίσουν ποια μέρα μπορούν να κάνουν τις εκδηλώσεις και τι θέλουν να κάνουν

  2. ΜΕ ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ DJ ΜΕ ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΜΕ ΕΘΕΛΟΝΤΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΗΧΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΟΜΑΔΕΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΑ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΟΙΑ ΕΞΟΔΑ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΚΑΛΥΨΕΤΕ; ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΞΟΔΑ ΚΥΡΙΑ ΜΟΥ

  3. Δοκιμασμένο το κόλπο μπαίνουν μπροστά οι σύλλογοι και ο Δήμος απ´εξω που ξανακούστηκε τις εκδηλώσεις του Δήμου να μην τις κάνει ο Δήμος; Μόνο Λουτράκι βρήκαν την παγκόσμια πατέντα!

  4. Σκοπεύετε να κάνετε συναυλία να διακόψετε τη συναυλία να δείξετε στις οθόνες την περιφορά της εικόνας του Αγίου Ανδρέα και να συνεχίσετε με συναυλία; Γιατί δεν ξεκινάτε την συναυλία μετά την περιφορά;

  5. Επειδή τα πάτε τόσο καλά με τις εκδηλώσεις σήμερα τόσες πετυχημένες εκδηλώσεις άντε ακόμα μία με το καλό!

  6. Δεν έχει ο δήμος λεφτά για εκδηλώσεις ? ας μην δίναν ρε φίλε για συνευλίες της Αρβανιτάκη και ας περίμεναν τις εκδηλώσεις των Χριστουγέννων .20.000ευρώ μειον ο δήμος απο τη μούφα συναυλία. Για τα παιδιά γίνοντια αυτά όχι για να δουλέψουν τα κλαμπ .Και στο κατω κάτω ο δήμος απ ότι ακούσαμε ανύπαρκτος , τα μαγαζιά θα κάνουν την δουλειά όλη .

  7. ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΝΑ ΜΑΖΕΥΤΕΙΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΕΤΕ ΣΕ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΤΌΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΑΓΑΠΑΕι ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΟΗΘΑΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΒΑΖΕΙ ΕΜΠΟΔΙΑ ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΒΕΣ mr bo ΣΤΗΝ ΠΡΟΤΑΣΗ?

Leave a Reply

Your email address will not be published.